FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Toornstra kiest op gevoel voor FC Utrecht

01-02-2013

6 reacties


Jens Toornstra is vrijdag in Stadion Galgenwaard officieel gepresenteerd als speler van FC Utrecht. De middenvelder werd overgenomen van ADO Den Haag en tekende een contract van 4,5 jaar. Hij ontving van algemeen directeur Wilco van Schaik zijn nieuwe wedstrijdshirt met rugnummer 22. Aanstaande zondag, als FC Utrecht op bezoek gaat bij FC Twente, maakt hij voor het eerst deel uit van de wedstrijdselectie. Toornstra gaf aan dat de keuze voor FC Utrecht geen moeilijke was.

Goed gevoel
"We zijn in het verleden al eerder in contact geweest met FC Utrecht. Vanaf het begin had ik een goed gevoel deze club en ik kreeg het gevoel dat ze me echt wilden hebben. De keuze was voor mij makkelijk om definitief voor FC Utrecht te kiezen", gaf Toornstra aan. "De club is momenteel goed bezig en ik wil graag helpen deze goede lijn door te trekken en vast te houden."

Wilco van Schaik beschreef de komst van Toornstra als een speciale dag voor FC Utrecht. "Dat Jens nu speler van FC Utrecht is, maakt ons enorm trots. Hij is een nummer tien die op verschillende posities op het middenveld uit de voeten kan. Het is een speler met een enorm loopvermogen en ook scorend vermogen. Daarnaast is hij een goed mens met een mooi karakter, wat belangrijk is voor ons team. Jens is een absolute meerwaarde voor ons elftal en een toptalent in de Eredivisie."

Scheepsrecht
Van Schaik gaf aan dat iedereen binnen de club blij is met de nieuwe aanwinst. "Jens staat al anderhalf jaar bovenaan de lijst van onze trainers. Ook onze supporters roepen al twee jaar om Jens. Twee keer moesten we hen helaas teleurstellen, maar driemaal is scheepsrecht", vertelde de algemeen directeur. "Als je hoort wat de supporters nu al zeggen, weet ik zeker dat Jens in hun harten gesloten wordt."

Bron: FC Utrecht

(foto's: Alexander de Mol)

Reacties

Bij dit bericht zijn 6 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing