FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Tommy Oar: 'Dit mag niet meer gebeuren'

24-11-2012

4 reacties


FC Utrecht begon de verloren wedstrijd tegen NEC (2-0) erg zwak, zo beaamde ook middenvelder Tommy Oar. De Australische linkspoot was een van de weinig lichtpuntjes bij de Domstedelingen.

"Tegen FC Twente begonnen we ook al zo sloom", laat Oar aan NUsport weten. "We kwamen toen 1-0 achter en werden wakker geschud. Dat gebeurde ditmaal niet, maar we kwamen later wel tot kansen."

Dat was eigenlijk al te laat, zo wist de Australiër, die vervolgens nog maar eens hamerde op het zwakke begin. "Dat is de enige verklaring voor de nederlaag vandaag. Waarom we opnieuw zo zwak beginnen? Ik weet het niet zo goed. Niet iedereen haalde zijn niveau."

Oar stichtte met een paar rushes vanaf de linkerkant het meeste gevaar bij FC Utrecht, maar tot een doelpunt kwam het niet. "Ik wil zo graag scoren. Dat is dit seizoen nog niet gebeurd. Misschien had ik die ene bal wel op Jacob Mulenga moeten geven, maar ik moet 'm eigenlijk gewoon scoren."

Volgende stap
Oar ontpopt zich dit seizoen tot een belangrijke speler, al vindt hijzelf dat het nog veel beter moet. "Ik moet gaan scoren, dat is een volgende stap die ik moet maken. Ik speel dit seizoen veel wedstrijden, ik merk dat het beter gaat. Maar die kans van vandaag, die moet er echt in", zei hij.

"Word ik steeds sneller? Ik voel me ook wel goed, misschien is dat het. Ik moet er meer gebruik van maken, want ik wil de ploeg heel graag helpen."

Volgende week zondag komt AZ op bezoek in de Galgenwaard. Oar belooft een strijdbaar Utrecht. "Nee, dit mag echt niet meer gebeuren. We weten nu wel hoe het kan aflopen. We moeten van het begin af aan met tempo spelen en scherp zijn."

Bron: NUsport/Jitse Bos

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing