FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Ten Hag verlengt contract bij FC Utrecht

10-01-2017

20 reacties


FC Utrecht heeft een akkoord bereikt over de verlenging van het contract van hoofdtrainer/manager Erik ten Hag. Binnenkort wordt een overeenkomst getekend die hem na dit seizoen voor nog eens drie seizoenen aan FC Utrecht verbindt.

Ten Hag kwam anderhalf seizoen geleden naar FC Utrecht als opvolger van Rob Alflen. Hij was afkomstig van de beloften van Bayern München. In zijn eerste seizoen  speelde FC Utrecht in de finale play-offs om Europees voetbal en reikte de club tot aan de finale van de KNVB Beker. Ten Hag volgde dit het lopende seizoen op met een zesde klassering tijdens de winterstop.

“Het is duidelijk dat ik erg blij ben met mijn keuze voor FC  Utrecht”, zegt Ten Hag op de clubwebsite. “Ik voel mij zeer prettig in de samenwerking met de mensen binnen FC Utrecht. We hebben ons als club, staf en selectie verbeterd. Er zijn nog zoveel kansen en mogelijkheden om deze selectie, maar ook de opkomende jeugdtalenten, verder door te ontwikkelen.”

“Voor de club liggen er voldoende uitdagingen. Onze supporters verdienen het dat de club deze uitdagingen aangaat. FC Utrecht heeft zich hieraan gecommitteerd en dat was voelbaar tijdens de gesprekken die ik met de club heb gehad. Ik ben enorm blij met dit vertrouwen en dit contract. Samen met mijn management, staf en mijn spelers doen wij er alles aan om het in ons gestelde vertrouwen waar te maken.”

Algemeen Directeur Wilco van Schaik. ‘De intenties waren van beide kanten direct duidelijk, want er ligt een mooie toekomst voor ons. Dat gaat niet allemaal vanzelf. Als club willen we door ontwikkelen in de accommodatie en de randvoorwaarden om te presteren. Dat was een belangrijk onderdeel in onze gesprekken. Die combinatie moet ervoor zorgen dat we onze plannen en ambities kunnen uitvoeren. Erik ziet een enorme potentie in onze selectie, scouting en de jeugdacademie. Hij wil daar de komende jaren mee aan de slag en de huidige ontwikkeling doorzetten. Wij zijn blij met de verlenging, het zorgt voor continuïteit in onze club. Hier kunnen we op voort bouwen.”

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 20 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing