FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Ten Hag: Geweldige wedstrijd gezien

11-04-2016

5 reacties


Een driepunter voor FC Utrecht zondag in Stadion Galgenwaard. De ploeg van trainer/coach Erik ten Hag legde directe concurrent NEC met 3-1 over de knie. FCUtrecht.nlschoof aan bij de persconferentie na afloop van het duel met de Nijmegenaren en schreef mee met de analyse van Ten Hag.

“Ik heb vandaag een geweldige wedstrijd gezien, met daarin twee heel goede ploegen”, opende Ten Hag zijn nabeschouwing. “Wij waren zestig minuten de bovenliggende partij, NEC dertig minuten. Zij waren dat met name tijdens de eerste helft, waarin we het in een fase niet voor elkaar kregen en afspraken niet nakwamen. Dat is kwalijk. Daardoor moesten we in de achteruit.”

FC Utrecht kwam na drie minuten op een 1-0 voorsprong. “Dan was er een penaltymoment, vlak voor rust. Gaat die bal op de stip en scoren wij, dan is het 2-0 en klaar. Maar NEC maakte juist op dat moment de 1-1. Dan is het in de rust een kwestie van de scherven bij elkaar rapen”, ging Ten Hag verder. “We hebben de spelers op hun taken gewezen, gezegd dat ze het samen moeten doen en dat als ze deze wedstrijd willen winnen, ze dat op wilskracht kunnen doen.”

“Vanaf de eerste minuut van de tweede helft grepen we NEC bij de strot en we lieten niet meer los”, vervolgde de oefenmeester van FC Utrecht, dat nu op de vierde plaats in de Eredivisie staat. “NEC kwam er niet meer uit. Wij hebben op de juiste momenten gescoord. Nacer Barazite viel in met een goal en een assist; geweldig.”

En dan was er nog het uitvallen van Yassin Ayoub. Vlak voor tijd ingevallen, een paar minuten later alweer van het veld af met een blessure. “Een domper op een prachtige middag”, zei Ten Hag. “We moeten de diagnose afwachten.”

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing