FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Tele2 nieuwe sponsor FC Utrecht

03-08-2015

6 reacties


Tele2 verbindt zijn diensten aan FC Utrecht. De twee partijen zijn vanaf het begin van het seizoen 2015/2016 connectiviteitspartners, voor een periode van 3 jaar. FC Utrecht's partnership met Tele2 bestaat uit een breed scala aan activiteiten, die er allemaal op gericht zijn om de echte FC Utrecht-fans een geweldige ervaring te bezorgen tijdens de wedstrijden. Als aftrap van de samenwerking zal Tele2 Stadion Galgenwaard veranderen in een ‘smart stadium’, zodat de fans via een gratis Wi-Fi-connectie alle hoogtepunten van de wedstrijd kunnen delen.

Tele2 noemt deze deal een 'voetbalpartnership 2.0'. Barry Wissink, Managing Director van Tele2 Zakelijk: "Wij geloven in dit partnership, omdat we het juist heel anders aanpakken dan normaal. Een deal als deze heeft enorme zakelijke potentie, omdat er voor alle betrokkenen veel mogelijkheden uit voortkomen. Wij gaan tijdens het seizoen onze rechten gebruiken om onze klanten te bedanken, om de fans een geweldige ervaring te bezorgen en om aandacht te vragen voor een aantal goede doelen.”

Algemeen Directeur van FC Utrecht, Wilco van Schaik: "We zijn erg blij om Tele2 aan boord te hebben in de komende periode. Zoals bij alle goede samenwerkingen biedt deze tal van voordelen voor ons en, minstens zo belangrijk: onze fans zullen er ook veel profijt van hebben.” Tele2 maakte in april furore als eenmalig wedstrijd- en rugshirtsponsor bij het duel tussen FC Utrecht en Ajax. Die dag maakte Tele2 het mogelijk dat de Utrechtse band Kensington een spetterend optreden gaf in de rust van de wedstrijd. “De FC Utrecht-supporter staat ook nu weer centraal in de plannen van Tele2”, stelt Van Schaik. “Vanuit die filosofie worden de komende drie jaar tal van activaties gedaan. Bereikbaarheid, extra comfort en extra fun zijn de pijlers onder die activiteiten.”

Smart Stadium
Om te beginnen zullen Tele2 en FC Utrecht de krachten bundelen met een aantal communicatiepartners en gezamenlijk van Stadion Galgenwaard het meest connected stadion van Nederland maken. Een ‘smart stadium’ is de eerste stap richting de ontwikkeling van een ‘smart city’. Een ‘smart city’ maakt gebruik van digitale technologieën om de efficiëntie van de stadslogistiek, de kwaliteit van leven voor de burgers en de groei van de lokale economie te verbeteren.

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 6 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing