FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Technische staf FC Utrecht blijft intact

14-04-2016

0 reacties


De aflopende contracten van assistent-trainer Sjors Ultee en keeperstrainer Stefan Postma van FC Utrecht zijn verlengd, evenals de verbintenis van trainer/coach Robin Pronk van Jong FC Utrecht. De technische staf van FC Utrecht blijft zodoende intact.

De overeenkomst van Ultee is met één seizoen verlengd. De Utrechter gaat na de zomerbreak zijn derde seizoen in als assistent-trainer. Voorheen was hij al als jeugdtrainer actief bij FC Utrecht. “Sjors is een jonge, talentvolle trainer met passie voor zijn vak”, zegt Technisch Manager Erik ten Hag van FC Utrecht. “Sjors is een belangrijke schakel in de technische staf. Hij speelt onder andere een belangrijke rol in de analyse van de komende tegenstander en is zeer nauw betrokken bij de ontwikkeling en integratie van talenten uit de academie in de eerste selectie."

Postma signeerde een nieuwe verbintenis die loopt tot medio 2018. In de persoon van ex-doelman Postma, die bij FC Utrecht doorbrak in het betaalde voetbal en sinds 2012 keeperstrainer is in de Domstad, heeft de club een vakman in huis, vindt Ten Hag. “Stefan weet wat er gevraagd wordt van een doelman op het hoogste niveau. Dit brengt hij dagelijks in de praktijk door de doelmannen van het eerste te trainen, te coachen en te begeleiden in relatie tot hun specifieke positie en team. In de afgelopen jaren heeft hij het keepersplan FC Utrecht breed ontwikkeld en hij blijft hiervan de coördinatie voeren."

Trainer/coach Pronk van Jong FC Utrecht heeft voor één jaar bijgetekend in Utrecht. “Jong FC Utrecht stroomt na de zomerstop in de nieuwe voetbalpiramide in. Onder leiding van Robin is die ploeg momenteel verwikkeld in een spannende strijd, met als inzet het niveau van de instroom”, zegt Ten Hag. “We zijn er blij mee dat, ongeacht de uitkomst van die strijd, wij met Robin als trainer/coach voor de beloftenploeg deze nieuwe uitdaging kunnen aangaan.” 

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing