FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Team FC Utrecht trotseert Alpe d’Huez

07-06-2013

1 reactie


Afgelopen maandag is Team FC Utrecht, bestaande uit supporters, medewerkers en leden van de technische en medische staf van FC Utrecht, afgereisd naar Frankrijk om afgelopen woensdag deel te nemen aan Alpe d’HuZes. Het team heeft zich laten sponsoren om vervolgens met de fiets meerdere malen de beruchte Alpe d’Huez te beklimmen. Het geld dat het team opbrengt wordt gebruikt in de strijd tegen de ziekte kanker.

Eerste beklimming

Woensdagochtend is Team FC Utrecht gestart met het beklimmen van de Alpe d’Huez. De groep werd vanuit het dorp Le Bourg D'Oisans vooruitgegaan door wielericonen Bernard Hinault en Joop Zoetemelk.
Het eerste teamlid die de berg volledig trotseerde en voor de eerste keer aan de finish verscheen om vervolgens wederom de berg op te fietsen, was clubarts Simon Goedegebuure. Een aantal andere teamleden volgde al snel. De eerste keer omhoog was voor de meeste teamleden goed te doen. FC Utrecht-medewerker Folke Nagtegaal deed de eerste beklimming naar eigen zeggen "met twee vingers in de neus".

Motivatie

Het was indrukwekkend hoe iedereen met een eigen verhaal deelnam. Vaak ook gesteund door een foto van een dierbare die het slachtoffer is geworden van de ziekte. Zo ook FC Utrecht-supporter Arjan Stoopendaal, één van de deelnemers van Team FC Utrecht. Arjan verloor een aantal jaren geleden zijn moeder aan kanker. Zijn moeder fietste woensdag mee de berg op in de vorm van een foto, gemonteerd op zijn fiets. Voor Arjan was zijn moeder de motivatie om de Alpe op te fietsen, maar zo had iedereen een eigen verhaal. Met ieder een eigen motivatie hebben de verschillende teamleden stuk voor stuk een geweldige prestatie geleverd!

€ 40.000!
In totaal heeft FC Utrecht met de deelname aan Alpe d’HuZes meer dan € 40.000 opgehaald! FC Utrecht is trots op het team en op wat zij hebben bereikt. Daarnaast bedankt Team FC Utrecht iedereen die heeft bijgedragen aan dit geweldige bedrag. Ook gaat veel dank uit naar Hummel, Skoda Center Utrecht, Ekeris, Toon Wo-Men, Blygold, De Reclamemakers, Giant, Sportdirect.com, Autoservice De Kemp en Traffic Service Nederland voor het mogelijk maken van de reis.

 
Bron: fcutrecht.nl
Foto: fcuphoto

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing