FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Supporters willen hoeken in Galgenwaard dicht

22-08-2016

5 reacties


Een groep supporters is op Facebook een actie begonnen om de hoeken van stadion Galgenwaard dicht te krijgen. True Support steunt de actie van harte.

“Door de open hoeken in het stadion gaat een groot deel van de aanmoedigingen verloren en dat komt de sfeer in het stadion niet ten goede. Naast het verbeteren van de sfeer (de aanmoedigingen waaien niet weg) zullen de dichte hoeken ook meer comfort voor de fans opleveren”, schrijven de initiatiefnemers.

Het dichten van de hoeken is een langgekoesterde wens van veel supporters. FC Utrecht onderzocht de afgelopen jaren de mogelijkheden, maar die stuitten af op hoge kosten en op de gevolgen voor de lichtinval bij de in de hoeken gevestigde kantoren en voor de kwaliteit van de grasmat.

Algemeen directeur Wilco van Schaik zei vorige week dat een deel van de transferopbrengst voor Bart Ramselaar gaat naar verbetering van de accommodaties. Met de initiatiefnemers hoopt True Support dat er nu geld vrijkomt voor het dichten van de hoeken.

Het is niet de bedoeling van de supporters om te pleiten voor extra zitplaatsen. Wel zijn ze ervan overtuigd dat door de aanpassing van het stadion iets van de ‘oude’ sfeer terugkomt en dat mede daardoor de bezoekersaantallen weer zullen toenemen.

Op de Facebookpagina delen supporters ideeën over hoe de open ruimtes gedicht kunnen worden. Ze dragen oplossingen aan die licht doorlaten en financieel haalbaar zouden zijn.  

True Support roept supporters op om het initiatief te liken en te delen en om mee te denken op de Facebookpagina van de actie ‘Hoeken dicht in de Galgenwaard’

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing