FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Supporters vliegen naar Glasgow

13-08-2010

0 reacties


Ondanks berichten in diverse media gaan de vliegreizen die de SupportersVereniging heeft georganiseerd gewoon door! In eerste instantie was het de bedoeling dat de twee toestellen vanaf Schiphol zouden vertrekken. Het eerste toestel vertrekt ook vanaf Schiphol op woensdagavond. Om onduidelijke reden is dat niet het geval bij het tweede toestel, maar deze vertrekt op woensdagavond vanaf het Belgische Zaventem vlakbij Brussel. Nadere informatie over de vertrektijden van beide toestellen volgt zo spoedig mogelijk via de website van de SupportersVereniging (www.svfcu.nl).

"FC Utrecht rekent op een grote groep supporters die ons team donderdagavond zullen steunen tijdens de wedstrijd tegen Celtic FC", aldus Jan Willem van Dop. "Het is fantastisch om te merken dat zoveel supporters afreizen naar Glasgow, want naast de twee vliegtuigen gaan ook een aantal bussen die kant op."

Er is nog plek
Voor de vlucht vanaf Zaventem is er nog plek. De SupportersVereniging verzorgt een transfer van Utrecht naar de luchthaven in België en terug. Er zijn nog ongeveer 25 plaatsen beschikbaar voor deze reis. Vertrek op woensdagavond inclusief hotel en transfer en vertrek direct na de wedstrijd. Kosten € 345,-- voor leden van de SupportersVereniging en € 370,-- voor niet leden.

Inschrijven voor de laatste plaatsen kan via info@svfcu.nl onder vermelding van -vliegreis Celtic-, inclusief naam, adres en woonplaats met daarbij het paspoortnummer. Indien er zondag nog plekken beschikbaar zijn dan kan inschrijven ook voor de wedstrijd tegen NAC vanaf 13.00 uur bij de hoofdingang van het SupportersHome, achter de Bunnikside.

Bron: www.fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Sparta RotterdamFC Utrecht
26 november 2017 14:30 uur
Het Kasteel

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (4) tonyb 23pt
2 (5) badbo13 23pt
3 (3) fanvandeFC 22pt
4 (1) Le@n 21pt
5 (2) Gina 20pt
6 (10) L@rs-Sven 19pt
7 (13) Menno 19pt
8 (16) Kikker 19pt
9 (18) Sjakie 18pt
10 (21) El Nino 18pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing