FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

SVFCU: 'Supporters, het is één voor twaalf!'

25-10-2012

27 reacties


Beste supporters,

Helaas is FC Utrecht de afgelopen tijd enkele keren negatief in het nieuws geweest door het gedrag van een groep eigen supporters. Door kwetsende spreekkoren, het gooien van voorwerpen en ongeregeldheden buiten het stadion, is de kans aannemelijk dat er in de toekomst ingrijpende maatregelen zullen worden genomen door de gemeente, de KNVB of de club zelf!

Hoge boetes, wedstrijden zonder publiek, stadionverboden, een alcoholverbod in en om stadion Galgenwaard en/of zelfs het sluiten van het supportershome behoren tot de reële mogelijkheden.

Dit willen wij als SupportersVereniging van FC Utrecht voorkomen!!

Er zijn bij de club, maar ook bij de SupportersVereniging zelf, veel klachten binnengekomen van supporters en sponsoren over het gedrag van FC Utrecht-supporters. Niet alleen loopt FC Utrecht door het weglopen en wegblijven van supporters en sponsoren veel geld mis, ook het halen van de beoogde doelstellingen wordt moeilijker doordat de inkomsten achterwege blijven en boetes moeten worden betaald.

FC Utrecht staat bekend om haar fanatieke aanhang, waarbij tegenstanders regelmatig geïntimideerd raken door de passie en strijd die vanaf de tribunes overslaat op de spelers. Wij zijn hier trots op, maar er zijn grenzen. En helaas worden deze grenzen overschreden.

Want hoe graag wij ook een kolkende Galgenwaard willen zien, antisemitische spreekkoren, kwetsende verwensingen, schelden met de ernstige ziekte kanker en racisme tegen donkere spelers kunnen en mogen niet worden getolereerd!

Wij willen niet de moraalridder uithangen en beseffen heel goed dat voetbal en rivaliteit hevige emoties kunnen oproepen. De positieve emotie, ook vaak genoemd en geroemd als de twaalfde man, willen wij ook zeker in stand houden. Dankzij deze steun kan het elftal regelmatig boven zichzelf uitstijgen en mede hierdoor hebben wij al vele mooie wedstrijden in de Galgenwaard mee mogen maken.

Maar door de recente gebeurtenissen is het écht één voor twaalf, bij een volgend incident zullen hoge straffen volgen!

Laat Nederland vanaf nu weer zien dat de Galgenwaard een onneembare vesting voor uitclubs is. Wees fanatiek, ludiek en creatief, maar laat alle randverschijnselen achterwege!

WIJ ZIJN FC UTRECHT!

Bestuur SupportersVereniging FC Utrecht

Bron: SVFCU.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 27 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing