FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Geen supporters bij bekerfinale Jong FC Utrecht

02-04-2012

23 reacties


De bekerfinale tussen de beloften van Jong Ajax en Jong FC Utrecht wordt gespeeld op donderdag 26 april om 18.30 uur op Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Om de wedstrijd op het jeugdopleidingscomplex van Ajax beheersbaar te laten zijn, hebben Ajax en FC Utrecht onderling afgesproken om geen reguliere kaartverkoop voor deze wedstrijd toe te passen. In plaats daarvan worden 3000 kinderen in de leeftijdscategorie tot en met 13 jaar voor deze wedstrijd specifiek uitgenodigd. Per vier kinderen mag één begeleider mee.

Eerder dit jaar werd in de Amsterdam ArenA de halve finale tussen Ajax en AZ onder het toeziend oog van kinderen en begeleiders gespeeld. Dat leverde een prachtig schouwspel op. Destijds werd er massaal gehoor gegeven aan de oproep. Vanwege het beperkt aantal plaatsen op het jeugdcomplex, maximaal 3000 plaatsen, is er voor gekozen om geen vrije inschrijving via internet te laten plaatsvinden. Een select aantal scholen en sportverenigingen wordt door beide clubs uitgenodigd om op de finaleavond aanwezig te zijn. Daarnaast is ook een beperkt aantal genodigden van zowel Ajax als FC Utrecht aanwezig.

'Road to the Final'
FC Utrecht bereikte de finale door in de halve finale Jong Vitesse/AGOVV te verslaan met 7-4. In de kwartfinale waren de beloften te sterk voor FC Twente. In Hengelo werd het na verlenging 1-2. In de eerste ronde van het bekertoernooi werd Jong Feyenoord/Excelsior met 3-1 aan de kant gezet.Het is de derde keer in de historie dat het beloftenelftal de finale van de KNVB beker weet te bereiken. De eerdere twee finales werden beiden gewonnen.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 23 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFC Twente
25 februari 2018 16:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Sjakie 61pt
2 (2) Don Leo 61pt
3 (4) Kikker 54pt
4 (3) Menno 54pt
5 (5) badbo13 53pt
6 (6) chapri 50pt
7 (8) fanvandeFC 50pt
8 (7) ad rem 49pt
9 (10) Speedy 49pt
10 (11) El Nino 48pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing