FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht: 'Supporters bedankt!'

12-03-2012

4 reacties


De selectie en de technische staf willen de supporters danken voor hun massale steun tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord in de Kuip. Met 600 supporters vertrokken negen bussen vanaf Stadion Galgenwaard richting Rotterdam. Ze werden zondag uitgezwaaid door het management van de club.

"Al die mensen, gek van onze club, op zo'n zondag op weg naar Rotterdam. Dat geeft kippenvel!", zegt algemeen directeur Wilco van Schaik. "Het laat nog maar eens goed zien waar we het allemaal voor doen. En ik wil vooral de SupportersVereniging complimenteren voor de organisatie van de massale steun", aldus Algemeen Directeur Wilco van Schaik. De leden van de SupportersVereniging konden afgelopen zondag voor € 20 naar de wedstrijd tegen Feyenoord. Daar is massaal gehoord aan gegeven.

Eerbetoon
Voorafgaande aan de wedstrijd was er een prachtig eerbetoon aan Wlodi Smolarek samen georganiseerd door de supporters van Feyenoord en FC Utrecht. Een indrukwekkend spandoek sierde de middenstip waar de teams omheen stonden en een minuut stilte hielden.

Na het eerste fluitsignaal volgde er negentig minuten spanning en strijd, waarbij onze supporters van zich lieten horen in een volle Kuip. Met één punt op zak en het gevoel dat het er misschien wel drie hadden kunnen zijn, richt de selectie zich alweer op de volgende wedstrijd tegen FC Groningen. Deze thuiswedstrijd moet gewonnen worden. We moeten het elftal deze week weer laten voelen dat het erom gaat en dat er zondag maar één ding telt: drie punten. Help ons daarbij en kom massaal naar Stadion Galgenwaard!

Fan Village
Aanstaande zondag is voor de eerste keer op het Westplein FC Utrecht Fan Village van 12.00 tot 14.00. Voor de jongere supporters worden verschillende voetbalattracties en -activiteiten gehouden. Zanger Charly Luske is om 12:00 uur bij de opening aanwezig, net als alle spelers die niet bij de wedstrijdselectie van zondag horen. Laten we er een groot feest van maken.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing