FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Succesvolle eerste editie FC Utrecht Fan Village

18-03-2012

0 reacties


Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Groningen was voor de eerste maal Fan Village geopend. Bijna 2500 bezoekers hebben op deze eerste editie rond gekeken en deelgenomen aan de activiteiten in dit fandorp. Veel vaders met zoontjes en hun vriendjes en niet te vergeten moeders met hun dochters konden zich ruim twee uur voor de wedstrijd tegen FC Groningen al vermaken.

Zo konden er onder meer penalty's worden genomen op een FC Utrecht-keeper uit de jeugd en was er een levend tafelvoetbal. De officiële opening van Fan Village werd verricht door Rinda den Besten, wethouder sport en jeugd van de gemeente Utrecht. "Ik ben heel erg enthousiast over de dingen die ik in dit fandorp zie. Ik ben natuurlijk wethouder Sport, maar ook van de jeugd. En als ik zie dat zoveel jongeren nu betrokken worden bij FC Utrecht , dan word ik daar blij van. Dit evenement is erg belangrijk voor de club, maar ook voor de stad", zei Den Besten, die beloofde haar kinderen de volgende keer mee te zullen nemen naar het Fan Village. Jacob Mulenga schoot symbolisch een bal het publiek in als aftrap van dit nieuwe FC Utrecht-evenement. Daarna was het podium voor zanger Charly Luske, die enkele nummer zong.

Vier keer
Algemeen directeur Wilco van Schaik sprak de jeugdige bezoekers toe en heette hen welkom. "Als ik zie dat de eerste keer al zoveel jonge fans en hun ouders en grootouders bezoekers op dit evenement afkomen dan stemt mij dit erg blij", vertelde Van Schaik. "Een fandorp als dit willen we vier keer per seizoen gaan opzetten rond de wedstrijd. Maar we willen ook met Fan Village de provincie in en FC Utrecht naar de mensen gaan brengen. Laat gemeenten en dorpen maar bellen!"

"Spelen of Fan Village"
Ook de spelers ontbraken niet. Alle spelers die niet behoorden tot de wedstrijdselectie waren aanwezig bij de opening. In een stand gaven de spelers handtekeningen en kon iedereen met hen op de foto. "Dit is weer een extra toevoeging aan het FC Utrecht-verhaal. Ik vind dit erg leuk om mee te maken", sprak de geblesseerde Daan Bovenberg. "Het wordt straks nog een lastige keuze of spelen of naar Fan Village", zei de rechtsback met een knipoog.

Bron: FC Utrecht

Foto's: Alexander de Mol

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing