FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Streekderby

23-11-2005

0 reacties


Vep – Woerden. Glasgow Rangers – Celtic. AS Roma – Lazio Roma. Fenerbahçe – Galatasaray. River Plate – Boca Juniors. FC Utrecht – Ajax.

Het is onze eigen streekderby. De wedstrijd der wedstrijden. Hoe je het wend of keert. De braadpan ligt toch in de rook van het Groot Rijk Utrecht. Het is een kwestie van de U2 afrijden en je komt vanzelf bij dat pittoreske kleine half gevuld stadionnetje waar weinig doelpunten vallen. De jochies van het IJ mogen komende zondag ruiken aan het Grote - iedere wedstrijd - Uitverkochte Mooiste Stadion van het land en omstreken. Waar iedere thuiswedstrijd spektakel en doelpunten te zien zijn, waar supporters strijders zijn en waar voetbal nog voetbal is zoals voetbal hoort te zijn. Zoals Utrecht groots is dan een ieder anders.

We kunnen ze nu laten zien wat scoren is. Dit is ook onze plicht. Je moet het ook zo zien dat de grote broer wijze lessen moet geven aan het kleine broertje uit het dorpje aan het IJ. Zonder al te kleinerend over te komen, hebben ze grote praatjes maar die vullen weinig gaatjes. Neem nu bijvoorbeeld afgelopen zaterdag. Ze wilden volgens Parijs voorbeeld de auto van de voorzitter in brand steken, vergeten ze het vuurtje. Dat is toch de essentie als je een auto wil laten branden. Zo is het hele eieren eten bij de die club. Op het moment dat ze aan het voetballen zijn, vergeten ze te scoren. Op het moment als de tegenstander het voordoet, dan pas begint het lichtje te branden. Maar om dan toch die lucifer te gooien, is een iets te groot offer. Ze moeten toch eigenlijk zelf op de blaren zitten.

Komende zondag zullen we ze op het juiste spoor zetten. We zullen in 90 minuten aangeven hoe het nu precies allemaal in elkaar zit. Dus heren spelers van het nietige Ajax, let goed op. Jullie kunnen er nog heel wat van leren. De passie van onze youngsters, die jullie op alle fronten voorbij passeren, zullen jullie aftroeven. Wees niet getreurd. Dit alles zal worden opgenomen door Talpa, waarna jullie maandag in alle rust de wedstrijd kunnen bekijken. Je krijgt een schijfje met daarop de wedstrijd. Die stop je in het apparaat en nu komt de verrassing, je kan de beelden terugspoelen, vastzetten en vooruitspoelen op de momenten dat het iets te pijnlijk gaat worden.

Als dit geen goed voorbeeld is van olie op het vuur gooien, dan weet ik het ook niet meer.

Gegroet zijn die allen die nog niet gegroet zijn,

Erik Thuis

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing