FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Start Voorspellingscompetitie 2011-2012

01-08-2011

9 reacties


Op 6 augustus begint met de uitwedstrijd tegen VVV Venlo het seizoen alweer voor FC Utrecht en gaat ook de True Support Voorspellingscompetitie weer van start voor leden van onze supportersclub. Door de vroege competitiestart zal ook menig supporter één en misschien wel meerdere wedstrijden moeten missen. Om te zorgen dat je meteen vanaf het begin mee kan doen met de Voorspellingscompetitie is het verstandig om alvast de voorspelling in te vullen voor de wedstrijd tegen VVV Venlo (en wellicht een aantal daaropvolgende wedstrijden). Het is nu alvast mogelijk om in ieder geval de eerste 9 wedstrijden van de 1e periode te voorspellen (via 'Naar overzicht').

De True Support Voorspellingscompetitie geeft een extra dimensie aan het volgen van de wedstrijden. Een saaie 0-0 ruststand kan toch reden tot vreugde zijn, omdat jij dat voorspeld hebt en dus 2 punten pakt. Niet stevig balen bij een goal van de tegenstander, omdat jij 3-1 in het voordeel van FC hebt voorspeld in plaats van 3-0. Met je medesupporters discussiëren over de voorspellingen enzovoorts.

De te winnen eind- en periodeprijzen moeten nog worden vastgesteld, maar zoals altijd is de eindprijs een seizoenkaart voor het volgende seizoen. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is het verloop van de wedstrijden van FC Utrecht zo goed mogelijk te voorspellen en daardoor de meeste punten vergaren.

Leden van True Support spelen gratis mee met dit spel, nadat zij zich via voor de FCU Fans Zone hebben ingeschreven. Meespelen kan tot het 1e fluitsignaal. Mocht je niet vanaf het begin van de competitie mee kunnen spelen, geen paniek. Het seizoen is in 4 periodes verdeeld, waarin iedereen weer evenveel kans heeft om een (periode)prijs te pakken.

Nieuwe leden die hun pasje nog niet hebben gehad vinden hun lidnummer terug op het adreslabel van het eind vorige maand verstuurde FCU Fans! magazine. Het lidnummer is namelijk nodig om je te kunnen registreren voor de FCU Fans Zone, waar de Voorspellingscompetitie deel van uitmaakt.

Mocht het adreslabel niet meer voor handen zijn of de inschrijving is gedaan op óf vlak na de Open dag dan kan ook een mail worden gestuurd naar de redactie van deze website via het contactformulier.

Veel succes met voorspellen!

Bestuur True Support

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 9 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing