FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Sportpenning voor Wilco van Schaik

08-05-2017

1 reactie


Wethouder Paulus Janssen reikte gisteren de Sportpenning uit aan de verraste Wilco van Schaik. De Algemeen Directeur van FC Utrecht, die na de wedstrijd FC Utrecht - Vitesse afscheid nam, kreeg de Sportpenning voor zijn maatschappelijke verdiensten in de Utrechtse Sportwereld.
 
Wilco van Schaik (50) verbond als initiatiefnemer van FC Utrecht Maatschappelijk sociale projecten en supporterszaken. Hij maakte zich sterk voor het aanpakken van pestgedrag op de werkvloer, maakte het stoppen met roken op de tribune onderwerp van gesprek en zorgde voor een speciale tribune voor ouderen en blinden. Samen met het Wilhelmina Kinderziekenhuis zette hij projecten op voor zieke kinderen. Hij bezorgde een aantal kinderen en FC Utrecht-spelers een onvergetelijke middag toen hij hen elkaar liet ontmoeten tijdens de jaarlijkse WKZ week-FC Utrecht.
 
Onder zijn leiding werd ook sterk geïnvesteerd in bewustwording bij supporters van consequenties van hun gedrag. Hij organiseerde bijvoorbeeld een bezoek aan kamp Westerbork voor supporters. Bij al deze projecten was hij persoonlijk betrokken, zowel als organisator als begeleider. Wilco van Schaik maakte daarbij gebruik van de kracht van het hoofdsponsorschap door Zorg van de Zaak. Hiermee zette hij FC Utrecht als voorbeeld van een maatschappelijk verantwoorde voetbalclub binnen de KNVB op de kaart. In zijn woonplaats Breukelen organiseerde Wilco van Schaik ook allerlei charitatieve acties, zoals de Jaarlijkse Unicefloop en het Breukelen-gala. 

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing