FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Spelers bezoeken Playing for Success

20-09-2012

0 reacties


De jongens en meisjes van Playing for Success keken hun ogen uit toen Edouard Duplan en Alexander Gerndt de deur binnenkwam tijdens hun bijeenkomst in Stadion Galgenwaard.

De kinderen waren net klaar met het bedenken van vragen voor het interview van de spelers. Ze hadden vragen bedacht in het Nederlands en gelukkig ook in het Engels zodat ook Alexander Gerndt de vragen goed zou begrijpen.

Spelershome
De kinderen werden erg enthousiast toen ze met de spelers mee mochten naar het spelershome van FC Utrecht. Duplan vertelde dat de spelers daar altijd eten en relaxten voor de wedstrijd. Sommige jongens kijken naar de televisie en anderen gaan kaarten.

Na een vragenvuur van de kinderen gingen de spelers mee de promenade in om het ‘ren-je-rot'-spel te spelen. Hierbij wordt een vraag gesteld en worden twee antwoordopties gegeven. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk naar het goede antwoord te rennen. Diegene die de meeste antwoorden goed beantwoord wordt de winnaar. Nadat de spelers de voetbal-skills van de jongens op Youtube bewonderd hadden, werden foto's met hen gemaakt en kregen de kinderen handtekeningen.

Playing for Success
Playing for Success draagt bij aan de talentontwikkeling van kinderen die door gebrek aan zelfvertrouwen of andere emotionele redenen onder hun niveau presteren. Het project Playing for Success is een initiatief van FC4YOU in samenwerking met de gemeente Utrecht en zeven Utrechtse schoolbesturen. Leerlingen in een geheel nieuwe, spannende en uitdagende omgeving plaatsen en daarmee nieuwe impulsen tot leren geven, is het uitgangspunt van dit project. Met dit project krijgen schoolkinderen de kans aan hun zelfvertrouwen te werken, waardoor zij weer op hun niveau gaan presteren en hun toekomstbeeld positiever wordt.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing