FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Sneijder: "Nooit over Ajax of Utrecht gesproken"

02-09-2011

4 reacties


Wesley Sneijder kreeg het deze zomer niet over zijn hart om Internazionale te verlaten. Een officieel bod heeft Manchester United nooit gedaan, maar de middenvelder liet in de eerste gesprekken al zijn twijfels zien.

"Ik vond het niet fair naar Inter toe", vertelt Sneijder in De Pers. "Ik zat na twee jaar bij Real Madrid op een dood spoor. Zij hebben mij toen de kans gegeven. Ik heb met die club de Champions League gewonnen. Op dit moment kon ik ze niet de rug toekeren. Het gevoel moet goed zijn. Dat weegt voor mij zwaarder dan de financiën."

Zeker is dat Sneijder dit seizoen in Italië begint, maar onduidelijk blijft nog langs welke clubs zijn carrière hem verder brengt. Misschien volgt hij over enkele jaren Samuel Eto'o wel naar Anzhi Makhachkala. "Eto'o is 30, heeft alles gewonnen wat er te winnen valt. Hij heeft een fantastische aanbieding gekregen. Dus waarom zou je het dan niet doen?"

"De mensen die zeggen dat ze het niet zouden doen, liegen. Het is bovendien een fantastische ervaring, een echte uitdaging. Het is een droevig land, ja. De club traint in Moskou. Dat zegt wel wat over de omgeving. Maar in zijn situatie had ik precies hetzelfde gedaan."

FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren haalde Rodney Sneijder al naar de Domstad en naar eigen zeggen zou ook broer Wesley in de toekomst nog volgen. Voormalig ploeggenoot John Heitinga wil uiteindelijk echter met het team van vroeger terug naar Ajax.

Sneijder lachend: "Dan gaan we eerst met z'n allen naar Utrecht. Maken we die club kampioen en keren we terug naar Ajax." Dan, serieus: "Ik heb een aantal keren met Van Seumeren gesproken. Fantastische vent. Maar ik heb nooit geroepen dat ik ooit nog naar Ajax of FC Utrecht ga. Heb je niks aan."

Bron: voetbalprimeur.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing