FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Sneijder: "Hoop op een Strootman-scenario"

19-10-2011

12 reacties


Rodney Sneijder verruilde afgelopen zomer Amsterdam voor Utrecht. Het jonge broertje van Wesley Sneijder was het wachten op een kans bij Ajax beu, een kans die FC Utrecht hem wél wilde bieden.

"Ik speelde bij Ajax veel en goed in de voorbereiding, werkte hard, iedereen was positief over me. Het was frustrerend dat ik geen kans kreeg. Ik had speelminuten verwacht. Als je die dan niet krijgt, zelfs niet als de ploeg twee keer dik voorstaat, dan is dat jammer. Daarom was ik zo blij dat ik naar Utrecht kon", vertelt de aan de club uit de Domstad verhuurde Sneijder in NUsport.

Sneijder heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2013. Spelen in het eerste elftal van die club lijkt Sneijder mooi, maar dromen doet hij over andere dingen. "Ajax is een mooie club. Maar mijn droom is spelen in het buitenland. Als ik daar via een omweg terecht kom, vind ik het ook best", aldus Sneijder.

"Het kan snel gaan. Kevin Strootman heeft ook maar een halfjaar voor Utrecht gespeeld en toen een enorme stap gemaakt. Ik hoop op zo'n scenario. Maar laat ik eerst maar eens een goed seizoen spelen hier. Daarna zien we wel weer verder", gaat Sneijder verder in het magazine.

Hoewel zijn oudere broer furore maakt in de Serie A, gaat de voorkeur van de jonge Sneijder uit naar andere landen. "Ik kijk soms naar wedstrijden van Inter. Dan denk ik: waar zijn ze mee bezig?"

"Ik heb niet zoveel met de Serie A, ik speel liever in Spanje of Engeland", zegt Sneijder, die dat ook tegen zijn broer zegt. "Natuurlijk. Hij is bij Inter één van de weinige spelers die wil voetballen. Maar als de club je niet laat gaan, dan houdt het op."

Bron: voetbalprimeur.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 12 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing