FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Sneijder: "De reactie van de fans is heerlijk"

28-08-2011

9 reacties


Rodney Sneijder luisterde zaterdagavond zijn debuut in de Eredivisie op met een doelpunt. Niet voor Ajax, waar hij al elf jaar voetbalde, maar in dienst van FC Utrecht.

De club uit zijn geboortestad huurt de middenvelder, die direct zijn stempel op het duel drukte. "Dat ben ik wel met je eens, al wil ik het liever niet te veel over mijzelf hebben", zei Sneijder. "Maar debuteren voor FC Utrecht in de Galgenwaard met een doelpunt is natuurlijk fantastisch."

"Ik hoop dat er meerdere doelpunten zullen volgen", kondigde Sneijder aan. De 'commotie' die vorige week ontstond, toen bleek dat Erwin Koeman zei intern niet op de hoogte te zijn gebracht van Sneijders komst, deed met de middenvelder zelf niet veel. "Nee, helemaal niks. Ik heb het vrij snel naast me neergelegd en de coach heeft ook gezegd, dat het niet om mij ging. Dus daarmee is het klaar. Ik wil lekker voetballen hier, veel voetballen, mezelf ontwikkelen."

Sneijder werkte in Utrecht zijn eerste duel op het hoogste niveau af. "Ik wil al jaren in de Eredivisie voetballen. Dus wanneer je dan zo'n debuut kent, mag je alleen maar blij zijn", reageerde hij bescheiden.

Zijn goede spel, bekroond met een eerste treffer, zorgde ervoor dat het thuispubliek hem meteen in de armen sloot. "De reactie van de supporters geeft een heerlijk gevoel. Ik ga zo ook even naar het supportershome om een drankje met ze te drinken."

Op de tribune was international Wesley Sneijder met zijn vrouw getuige van het debuut van zijn jongere broer. De spelbepaler van Inter zou hem daarmee vast complimenteren. "Nou, dat weet ik zo net nog niet", zei Rodney met een grote grijns. "Wesley is altijd heel kritisch. Hij zal vast beginnen over die paar passjes die verkeerd waren."

Bron: voetbalprimeur.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 9 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing