FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Sinterklaas op bezoek bij True Support

21-11-2010

10 reacties


Voor de wedstrijd van ons aller FC Utrecht tegen N.E.C. kwam Sinterklaas met maar liefst acht Pieten ons verblijden in De Heksenketel. Om 15.00 uur maakte de Sint onder luid gezang van de kinderen zijn entree en de diverse FCU Fans, vooral jong maar ook oud, waren onder de indruk. Diverse kinderen hadden zich verkleed als Zwarte Piet of Sinterklaas en vele ouders waren voor de gelegenheid uitgerukt met foto- en filmcamera's.

Na zijn entree werd Sinterklaas allereerst welkom geheten en hadden de Pieten de diverse kinderhanden al gevuld met pepernoten. Direct nam de Sint het woord en hij bedankte iedereen voor de aanwezigheid. Erg leuk was het dat Sinterklaas alle kinderen één voor één naar voren liet komen en de informatie van de Pieten in zijn grote boek had staan. Van alle kinderen wist hij wel wat te vertellen en ieder kind kreeg de persoonlijke aandacht die het verdient.

Een aantal kinderen zong helemaal alleen een liedje voor Sinterklaas en sommigen zelfs ook in de microfoon, zodat de volledig gevulde Heksenketel woord voor woord kon 'meegenieten'. Ook kreeg ieder kindje van de Cadeaupieten een cadeautje en een lekker chocoladefiguur.

Daarnaast werden er nog drie volwassenen naar voren geroepen die allemaal op hun eigen manier in het zonnetje gezet werden. Zo heeft Jan Rolink verteld dat hij een echte FC Utrecht-supporter is die zowel uit en thuis aanwezig is.

Toen alle kinderen bij Sinterklaas waren geweest, werd hij met zijn Pietermannen hartstochtelijk en luid toegezongen en vertrok hij om vervolgens weer vele andere kinderen blij te maken.

Namens iedereen van True Support willen wij via deze weg Sinterklaas en zijn Pieten maar ook alle enthousiaste mensen die aanwezig waren bedanken.

Bestuur True Support

Foto's: Alexander de Mol

Reacties

Bij dit bericht zijn 10 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing