FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Simpel nieuwe hoofdsponsor FC Utrecht

23-06-2011

28 reacties


FC Utrecht heeft een nieuwe hoofdsponsor. Het telecombedrijf Simpel staat het komende seizoen op de shirts van de spelers. Simpel is de snelst groeiende telecomorganisatie van Nederland. FC Utrecht en Simpel zijn een overeenkomst voor één seizoen overeengekomen met een optie voor nog een seizoen. Donderdagmiddag zijn hiervoor de contracten ondertekend door Jasper de Rooij van Simpel en namens FC Utrecht door algemeen directeur Jan Willem van Dop en commercieel directeur Henry Vermeulen.

De vrijgekomen plek als hoofdsponsor na de tijdelijke overeenkomst met Bank of Scotland wordt per direct ingenomen door Simpel. FC Utrecht kijkt met een positief gevoel terug op de tijdelijke samenwerking met de Schotse bank. Met de komst van de telecomaanbieder Simpel is FC Utrecht verzekerd van de steun van een sterk telecom-bedrijf. Als hoofdsponsor van FC Utrecht staat de naam Simpel op de kleding van alle FC Utrecht-spelers.

Club met ambitie
Voor Simpel is het hoofdsponsorschap van FC Utrecht een aanvulling op de actieve benadering van de markt voor mobiele telefonie. "Met onze naam op de shirts van FC Utrecht willen wij onze verbondenheid benadrukken met de grootste sport van Nederland", aldus Jasper de Rooij, directeur van Simpel. De telecomaanbieder is als sponsor actief in meerdere sporten. "We zijn een vernieuwend bedrijf en zijn blij dat we onze naam kunnen verbinden aan een gerenommeerde club als FC Utrecht. Voetbal is de grootste sport in Nederland en met deze overeenkomst sponsoren we een club met ambitie. Een club bovendien van het volk, waar hard wordt gewerkt. Dat past bij ons. " Simpel is de snelst groeiende telecomaanbieder van Nederland. "Vanzelfsprekend gaan we samen met FC Utrecht proberen zo veel mogelijk supporters in de toekomst te laten bellen via Simpel. Dat is goed voor de club en voor ons, maar vooral voor de supporters, want die bellen dan voordelig."

Dicht bij klanten en dus supporters
"Simpel is een uniek en sterk bedrijf en wij zijn blij dat we deze onderneming als hoofdsponsor hebben kunnen aantrekken", aldus voorzitter Jan Willem van Dop van FC Utrecht. "We hebben een overeenkomst gesloten voor één seizoen met een optie voor nog een seizoen. Simpel is een onderneming die dicht bij haar klanten staat, met scherpe prijzen, eenvoudige tarieven en goede service. Die werkwijze past goed bij ons, want wij staan ook dicht bij onze supporters. Ik denk dat we onze supporters een dienst bewijzen door ze te attenderen op Simpel. Want als je belt met Simpel, dan bel je goedkoop, heb je niet te maken met ingewikkelde procedures en heb je controle over je uitgaven."

Over Simpel
Simpel levert een breed assortiment aan telecommunicatieproducten. Bij Simpel krijgen consumenten geen mobiel telefoontoestel, maar wel zeer lage tarieven. Simpel accepteert bovendien iedereen als abonnee zonder het uitvoeren van een creditcheck. Bij Simpel kan iedereen dus altijd klant worden.

Simpel is de grootste aanbieder van Sim-only abonnementen voor mobiele telefonie. Een abonnement is eenvoudig af te sluiten via de website www.simpel.nl of telefonisch via 0900 - 1408 (kosten per gesprek € 0,35).

Open Dag
Tijdens de Open Dag van FC Utrecht aanstaande zondag 26 juni presenteren de spelers zich voor het eerst in het nieuwe tenue voor dit seizoen. Naast de naam van de nieuwe hoofdsponsor op het shirt wordt ook de kleurstelling van het nieuwe uit-shirt dan gepresenteerd. De Open Dag begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur en vindt plaats op het terrein voor Stadion Galgenwaard. Vanzelfsprekend zijn aanstaande zondag de nieuwe tenues met de nieuwe sponsornaam ook voor het publiek verkrijgbaar.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 28 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing