FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Shuttle tot medio 2015 vanaf Jaarbeursplein

23-09-2013

3 reacties


De FC Utrecht Shuttle vertrekt tot medio 2015 voorafgaand aan de wedstrijden vanaf het Jaarbeursplein naar Stadion Galgenwaard. Na afloop van de wedstrijden heeft de FC Utrecht Shuttle als eindpunt Busstation Oost (stadzijde) op Station Utrecht Centraal. In verband met de huidige verbouwing van het stationsgebied is de situatie ten opzichte van eerdere berichtgeving inmiddels veranderd.

Noodzaak besluit

Het besluit is een gevolg van de ontwikkeling van het nieuwe stationsgebied. Over het vervoer van de supporters heeft FC Utrecht vorige week gesproken met onder meer Gemeente Utrecht, de politie en de vervoerders GVU, Connexxion en Pouw Vervoer. FC Utrecht heeft in goed overleg met alle betrokken partijen goede afspraken kunnen maken voor de lange termijn. Op die manier is het voor supporters duidelijk waar zij de FC Utrecht Shuttle naar Stadion Galgenwaard kunnen nemen en waar zijn na afloop van de wedstrijd weer worden afgezet.

FC Utrecht Shuttle

De FC Utrecht Shuttle rijdt vanaf anderhalf uur vóór aanvang van de wedstrijd vanaf het Jaarbeursplein en stopt op de aanvangstijd van het duel. Na afloop rijdt de FC Utrecht Shuttle tot één uur na de wedstrijd vanaf de gebruikelijke halte voor het stadion naar Busstation Oost op Station Utrecht Centraal, de haltes aan de stadszijde. Mocht de situatie op Station Utrecht Centraal door de verbouwing het niet toelaten de supporters op Busstation Oost af te zetten, dan kan worden afgeweken van het eindpunt.

De bussen rijden rechtstreeks naar het stadion en na afloop naar Station Utrecht Centraal. Onderweg wordt niet gestopt, dus het is niet mogelijk om gedurende de rit op- of uit te stappen.Om per bus naar het stadion -en terug- te gaan, is een munt nodig. De munt kost twee euro en is te koop bij de verkopers die op het Jaarbeursplein bij de bussen aanwezig zijn.

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing