FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Schepers en Diemers eerder aan de slag

19-06-2013

3 reacties


Bob Schepers en de nieuwe aanwinst Mark Diemers hebben in de aanloop naar het nieuwe seizoen de training al hervat. De vrienden, die elkaar goed kennen van hun tijd bij Cambuur, besloten zelf een week eerder te starten met trainen. Door de komende week kracht- en conditietraining te verrichten, wil het duo fit zijn wanneer FC Utrecht begint met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

“Voordat volgende week het echte werk gaat beginnen, wil ik al een voorsprong op de rest van de selectie hebben. Ik wil topfit beginnen”, vertelt Mark Diemers. De middenvelder werd afgelopen seizoen met Cambuur kampioen en dwong zodoende promotie af naar de Eredivisie. “Vorig jaar ben ik ook een week eerder begonnen. Dat is me goed bevallen. Ik ben een liefhebber van voetballen, dus bij mij prikkelt het weer snel om aan de slag te gaan. Ik heb erg veel zin in de voorbereiding en om oefenwedstrijden te spelen.”

Voor de jonge middenvelder is de extra trainingsweek bovendien prettig om als nieuwkomer te wennen bij zijn nieuwe club. “Ik heb al kennis gemaakt met Leon de Kogel, Adam Sarota en Marcus Nilsson, die ook al met de voorbereiding zijn begonnen. Bob (Schepers, red.) is een vriend van me en hij maakt me wegwijs op het trainingscomplex. Het is prettig als zo’n maatje je laat zien waar je precies moet zijn voor bijvoorbeeld de trainingskleding”, legt Diemers uit.

Nergens last van
Vriend Bob Schepers wil net als Diemers fit kunnen starten aan het nieuwe seizoen. “Door een rugblessure heb ik afgelopen seizoen veel wedstrijden gemist”, vertelt de aanvaller. “Vanaf maart heb ik geen wedstrijd meer gespeeld, maar nu heb ik nergens meer last van. Een extra week trainen komt mij dus goed uit. Het nieuwe seizoen begint tenslotte al snel met de eerste Europese wedstrijd over een maand.”

De trainingsintensiteit ligt niet echt hoog, zegt Schepers. “Om de conditie weer op peil te krijgen, zijn we vooral aan het lopen. Maar looptraining is natuurlijk niet het leukst voor een voetballer”, lacht de aanvaller.“Natuurlijk pakken we ook een bal om hoog te houden of over te trappen. Ik verwacht dat we volgende week, als de rest van de selectie ook weer gaat trainen, een kleine voorsprong op de rest zullen hebben.”

Voorbereiding
De rest van de selectie van FC Utrecht, met uitzondering van de internationals, meldt zich komende maandag om te beginnen aan de voorbereiding. Na een aantal dagen van medische en conditionele testen, wordt op woensdag 26 juni begonnen met de eerste veldtraining. Het eerste oefenduel staat op zaterdag 29 juni op het programma. Dan is het Regioteam Soest op het terrein van v.v. ’t Vliegdorp in Soesterberg de tegenstander. 

Bron: fcutrecht.nl
Foto: fcuphoto/ Frank Zilver

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing