FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Schefczyk nieuwe trainer FC Utrecht-vrouwen

10-05-2012

5 reacties


Jürgen Schefczyk is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van FC Utrecht Vrouwen. Hij volgt daarmee Mark Verkuyl op, die de club aan het einde van het seizoen na drie jaar verlaat. Schefczyk werkte tot op heden in de top van het amateurvoetbal en als assistent in het betaald voetbal. Het vrouwenvoetbal is een nieuwe uitdaging in zijn carrière.

,,Zijn representatieve CV en louter positieve referenties waren aanleiding om in gesprek te gaan. Jürgen profileerde zich als een persoonlijkheid die in goede relatie met speelsters en staf leiding geeft aan het voetbaltechnische teambuildings proces. De lat hoog legt en een prestatieklimaat creëert. Heel duidelijk, planmatig, professioneel en sociaal!" Precies wat we zochten aldus Sander Kloos, directeur van de SVVU.

De in Duitsland (Köln) geboren Schefczyk is de laatste twee jaar werkzaam bij AGOVV, waar hij tot 1993 zelf zes jaar in de hoofdklasse speelde en alle jeugdteams trainde. Naast het amateurteam, coacht hij momenteel samen met Marco Heering het beloften team. In het verleden was hij bij AGOVV drie jaar lang assistent van onder andere Kees van Kooten, Karel Bonsink en Gert Kruijs. In 1996 werd hij voor het eerst hoofdtrainer bij csv Apeldoorn. In zeven jaar tijd promoveerde hij van de 2e klasse naar de hoofdklasse. Daarna heeft hij achtereenvolgens Koninklijke UD (zondag hoofdklasse), SV Vaassen en DVS33 uit Ermelo getraind. Schefczyk studeerde sportwetenschappen aan de Universiteit van Köln en behaalde zowel in Duitsland als Nederland het TC I diploma. Schefczyk ambieert aanvallend voetbal dat gepaard gaat met een flinke dosis passie en de absolute wil om te winnen.

 

Bron: RTV Utrecht

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing