FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Cambuur – FC Utrecht toch 's avonds

04-12-2013

14 reacties


Het bekerduel SC Cambuur – FC Utrecht begint op woensdag 18 december op het oorspronkelijk vastgestelde tijdstip van 20.00 uur. Het aanvangstijdstip van 16.45 uur dat later werd vastgesteld, i.v.m. de opening van het Glazen Huis van 3FM Serious Request, is hiermee van de baan. Dit heeft burgemeester Crone van Gemeente Leeuwarden, in overleg met de driehoek openbaar ministerie, politie en gemeente, besloten.

“Dit is fantastisch voor de supporters, zij hebben hier recht op”, zegt Algemeen Directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht. “Supporters moeten immers de kans krijgen om hun club aan te moedigen, ook op een doordeweekse dag. Dit is de enige juiste beslissing. Jammer dat hier zoveel onduidelijkheid over is geweest en dat dit zolang heeft moeten duren. Maar, we zijn blij dat het hierin heeft geresulteerd.”

De clubleiding van FC Utrecht heeft zich de afgelopen weken samen met zijn supporters hard gemaakt voor dit tijdstip. “Onze inzet zien we nu beloond, dat is prettig. Wij hebben de autoriteiten in Leeuwarden ervan kunnen overtuigen dat de opening van het Glazen Huis en dit voetbalduel hand in hand kunnen gaan en dat dit de beste oplossing is. Wij staat in dit geval echt voor de club en zijn supporters. Wij zijn samen met onze supporterscoördinator en de besturen van de supportersverenigingen opgetrokken, wat heeft geleid tot dit resultaat”, aldus Van Schaik.

FC Utrecht doneert een bedrag van 1 euro per supporter van de club die tijdens het duel SC Cambuur – FC Utrecht plaatsneemt in het uitvak, aan 3FM Serious Request.

SC Cambuur – FC Utrecht wordt gespeeld met als inzet een plaats in de kwartfinale van de KNVB beker. FC Utrecht schakelde eerder FC Den Bosch (4-1) en Kozakken Boys (1-2, na verlenging) uit.

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 14 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing