FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Sarota tot 2017 bij FC Utrecht

20-06-2013

3 reacties


Adam Sarota speelt ook de komende vier jaar in het shirt van FC Utrecht. De club is met de Australisch international overeengekomen om het huidige contract, dat tot 2015 liep, open te breken en te verlengen tot de zomer van 2017. Sarota revalideerde enige tijd in Australië van een knieblessure en werkt nu op Sportcomplex Zoudenbalch aan zijn herstel.

“Wij wilden Adam de rust geven om aan zijn herstel te kunnen werken”, zegt Algemeen Directeur Wilco van Schaik. “Door nu al het contract te verlengen, kan hij zich volledig richten op zijn revalidatie. Het vastleggen van een basisspeler als Sarota is een sportieve investering van de club. Met zijn mentaliteit en voetbalkwaliteiten past hij goed bij de club. Bovendien is hij één van onze internationals en daar zijn we trots op.”

Edwin de Kruijff, Hoofd Scouting en Spelerszaken a.i., spreekt over een speler met een meerwaarde voor het team. “In zijn derde seizoen bij FC Utrecht heeft Adam de verwachtingen ingelost. Het is spijtig dat hij juist toen geblesseerd raakte. Wij zijn zeer tevreden over zijn ontwikkeling en zijn overtuigd van zijn potentie. Met zijn fijne baltechniek, zijn tomeloze loopvermogen en goede spelinzicht heeft hij meerwaarde voor het elftal”, licht De Kruijff toe.

“Ik ben heel blij dat FC Utrecht zich tevreden heeft getoond over mijn ontwikkeling en inbreng in het team”, zegt Sarota over zijn nieuwe verbintenis. “Mijn blessure kwam voor mij wel op een heel erg ongelukkig moment. Daarom ben ik extra blij dat de club mij een nieuw contract aanbiedt."

"Ik ben dolblij met de waardering en het vertrouwen om nog vier jaar hier te kunnen spelen. Ik wil zo snel mogelijk weer belangrijk zijn voor FC Utrecht en daarna hoop ik natuurlijk ook weer in beeld te komen bij het Australisch elftal, dat zich heeft geplaatst voor het WK 2014 in Brazilië.”

Naar verwachting kan Sarota na zijn volledige revalidatie in de tweede helft van competitie weer worden ingezet.

Bron: FC Utrecht
Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing