FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Samenwerking met FC Den Bosch

02-03-2012

7 reacties


FC Utrecht en FC Den Bosch gaan een nauwe samenwerking aan op onder meer het gebied van scouting, jeugdopleiding en het uitwisselen van spelers. De clubs ondertekenen zondag, voorafgaand aan de wedstrijd van FC Utrecht tegen N.E.C., een overeenkomst. Over en weer krijgen de clubs het eerste recht om spelers van elkaar over te nemen, te huren of tijdelijk te detacheren. Verder is het de bedoeling, dat Utrecht en Den Bosch in de voorbereiding op een seizoen vriendschappelijk tegen elkaar spelen.

De clubs hebben afgesproken dat de samenwerking (die voorlopig voor anderhalf jaar is aangegaan) een exclusief karakter krijgt. Dat betekent, dat ze geen soortgelijke relatie met een andere bvo zullen aangaan.

Foeke Booy, technisch directeur van FC Utrecht, is blij met de samenwerking met FC Den Bosch. "Natuurlijk hebben we ook al internationale samenwerkingsverbanden, maar ik ben er verheugd over dat we nu ook serieus gaan samenwerken met een club bij ons in de buurt", aldus Booy. Hij noemt Den Bosch een club met (net als FC Utrecht) een rijke historie, een heldere visie en een uitstekende opleiding. "De contacten met FC Den Bosch dateren al van lang geleden en zijn altijd goed geweest. En deze samenwerking maakt onze band alleen maar sterker", zegt de technisch directeur van FC Utrecht.

Ook zijn collega van FC Den Bosch, Fred van der Hoorn, kijkt positief aan tegen de samenwerking met FC Utrecht. "Wij willen onze club elke dag versterken, binnen de mogelijkheden die we hebben", zegt de technisch directeur van club uit de Jupiler League. "En een samenwerking met een mooie club als FC Utrecht past daar perfect in. FC Utrecht heeft een heldere toekomstvisie en ligt logistiek gezien ook nog eens prima ten opzichte van Den Bosch", aldus Van der Hoorn.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 7 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing