FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Rutten lovend over FC Utrecht

14-02-2013

1 reactie


Vitesse-trainer Fred Rutten heeft zich lovend uitgelaten over FC Utrecht. Rutten denkt dat zijn club tot het einde van het seizoen concurrentie zal hebben van Utrecht. Beide ploegen hebben 39 punten uit 22 competitieduels. Op doelsaldo staat Vitesse echter één plek boven FC Utrecht in de Eredivisie. De ploeg uit Arnhem staat vijfde en Utrecht zesde.

"Als je in Enschede (FC Utrecht versloeg vorige week FC Twente met 2-4, red.) kunt winnen, dan zegt dat heel veel over de kracht van een team", vertelde Rutten aan Voetbal International. In het eerste elftal van FC Utrecht spelen momenteel veel spelers die uit de eigen jeugd afkomstig zijn.

"FC Utrecht is toch een aparte club, niet iedereen slaagt daar. Het is een voordel dat er een trainer (Jan Wouters, red.) voor de groep staat die kennis van zaken heeft en precies weet wat de mensen in Utrecht graag zien. Spelers die uit het eigen nest komen of de kans krijgen om dat eigen nest te leren kennem, leren omgaan met het verwachtingspatroon", vervolgde Rutten.

"Zeker dat laatste komt in Nederland niet vaak meer voor. In deze ploeg spelen veel eigen jongens. Van der Maarel, Van der Hoorn, Bulthuis, Kali...Het doet me een beetje denken aan de tijd dat Wouters zelf nog speler was en hij samenspeelde met Utrechtse jongens als Ton de Kruijk, Frans Adelaar, Gert Kruys en Willy Carbo. Dat elftal stak ook goed in elkaar", aldus de trainer van Vitesse.

www.soccernews.nl

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing