FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Ruiter wint Di Tommaso Trofee

03-05-2014

4 reacties


Robbin Ruiter is door de supporters verkozen tot speler van het jaar 2013/2014. Op de website van de SupportersVereniging FC Utrecht stemde maar liefst 55% van de bezoekers op de doelman, die daarmee zijn teamgenoten ruim achter zich liet. Jens Toornstra, die bij afwezigheid van aanvoerder Cedric van der Gun met grote regelmaat de aanvoerdersband droeg, werd tweede met 21% van de stemmen. Aanvaller Steve De Ridder completeert met 8% het winnende trio.

De doelman ontving de David di Tommaso Trofee uit handen van Audrey, de weduwe van de overleden voormalig FC Utrecht-speler. Het was het tweede seizoen voor de doelverdediger in Utrechtse dienst. Ruiter speelde een solide seizoen waarin hij veel punten binnensleepte voor de ploeg. Vorig seizoen werd de keeper tweede achter Mike van der Hoorn. "Nadat ik vorig jaar net naast de prijs greep, ben ik blij dat ik nu wel heb gewonnen", reageert Ruiter. "Deze prijs is bijzonder, omdat de winnaar wordt gekozen door de supporters. Voor hen doe je het uiteindelijk allemaal. Zelf ben ik ook tevreden over mijn seizoen en blij met de overwinning van vandaag", aldus de vrolijke doelman.

Nummer twee Toornstra is het seizoen geëindigd met twaalf doelpunten en heeft zich daarmee gekroond tot topscorer van FC Utrecht. Steve De Ridder, die als derde eindigde, kwam tot tien doelpunten in zijn eerste seizoen bij de club.

FC Utrecht sloot het seizoen af met een 2-1 overwinning tegen Vitesse. Voorafgaand aan het duel werd de aftrap verricht door de zoon van Audrey en David di Tommaso, Noah.

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing