FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Ruim 18.000 euro voor Mihai Nesu Foundation

24-02-2013

7 reacties


Vanwege zijn 30ste verjaardag stond de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Roda JC in het teken van Mihai Nesu en zijn foundation. Op verschillende manieren heeft FC Utrecht zich ingezet om geld in te zamelen voor de Mihai Nesu Foundation. Naast de collecte die de spelers van O19 voorafgaand aan het duel hielden, werden na afloop de shirts van een aantal spelers geveild in de verschillende businessruimtes.

NESU Magazine
Voor de wedstrijd kreeg Nesu in het spelershome uit handen van Martin Veldhuizen een cheque overhandigd van € 9.000. Dit was het bedrag dat Veldhuizen heeft opgehaald met de verkoop van het NESU Magazine. In dit magazine kwamen tal van speler, trainers en prominenten aan het woord over de Roemeen. Martin Veldhuizen verzorgde de interviews en kreeg van tal van partijen belangeloos hun medewerking.

De collecte van de spelers van O19 rond het stadion leverde € 2.579,47 op. Na afloop van de wedstrijd verschenen de spelers in wedstrijdkleding in de Business Club-ruimten.

Veiling wedstrijdshirts
In de Business Club werden de shirts van Jan Wuytens, Edouard Duplan, Robbin Ruiter en Tommy Oar per opbod verkocht. Vooral het shirt van Robbin Ruiter was populair. Omdat zijn wedstrijdshirt kapot was gegaan tijdens het duel, werd het shirt dat hij in de competitiewedstrijd tegen Ajax droeg geveild. Hier werd uiteindelijk € 600, - voor geboden. Nadat alle shirts verkocht waren, wist veilingmeester Wilco van Schaik ook nog het broekje van Duplan te slijten. Een geïnteresseerde dame bood hier maar liefst € 250, - voor.

Du Chatinier
Ook in de Loge werd actief geboden op een aantal wedstrijdshirts. Hier werd enthousiast geboden op de shirts van Jacob Mulenga, Cedric van der Gun, Michael Zullo en Jens Toornstra. Het shirt van Mulenga bracht het meest op. Zijn oude trainer Ton du Chatinier was aanwezig in de Loge en stopte niet met bieden totdat hij het shirt van de spits binnen had. Uiteindelijk betaalde de oud-trainer van FC Utrecht € 650, - euro voor het shirt van de Zambiaan, die tweemaal in het shirt scoorde die middag.

Klapper
De klapper van de dag werd in één van de skyboxen geveild, waar de shirts van Johan Martensson, Mark van der Maarel en Mike van der Hoorn aangeboden werden. Voor het shirt van Van der Hoorn werd uiteindelijk het spectaculaire bedrag van € 1750, - betaald.

Bedankt
De veiling van de wedstrijdshirts en de collecte brachten samen in totaal bijna € 10.000, - op. Het opgehaalde bedrag gaat volledig naar de Mihai Nesu Foundation. FC Utrecht bedankt iedereen die hier aan heeft bijgedragen voor hun steun!

Bron: fcutrecht.nl
foto: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 7 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing