FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Ruim 1.100 kaarten extra voor Liverpool uit

15-11-2010

21 reacties


Na goed overleg tussen Liverpool en FC Utrecht zijn er 1.100 extra kaarten beschikbaar voor de uitwedstrijd tegen Liverpool op 15 december. Alle circa 200 supporters die zich hebben gemeld bij Liverpool voor de zogenaamde Red Bar en inmiddels door Liverpool op de hoogte zijn gebracht dat hun aanvraag niet gehonoreerd zal worden, komen hierdoor alsnog in aanmerking voor kaarten. Zij krijgen vandaag een e-mail van FC Utrecht met nadere informatie. Voorwaarde is wel dat de namen van de personen, die in aanmerking willen komen voor de kaarten, worden doorgegeven. Personen die in het bezit zijn van een stadionverbod, zijn uitgesloten voor deze kaartverkoop.

De verkoop van de overige 900 kaarten start voor uitkaarthouders en seizoenkaarthouders aanstaande zaterdag 20 november via de bekende Ticketbox-verkooppunten, internet en de Fanshops van FC Utrecht. Indien er nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen ook vanaf maandag 22 november de clubkaarthouders een kaart kopen voor deze wedstrijd.

FC Utrecht deed bij Liverpool een hernieuwd verzoek om extra kaarten, nadat bleek hoe groot de belangstelling in Utrecht was voor deze wedstrijd in de Europa League. De 2.400 beschikbare kaarten waren binnen twee uur uitverkocht. Mede door de zeer goede ontvangst van de Liverpool-supporters in Utrecht op 30 september jongstleden en het plan van aanpak dat de afdeling Veiligheid en de Supportersvereniging van FC Utrecht bij Liverpool heeft ingeleverd, heeft Liverpool besloten alsnog extra kaarten af te staan aan FC Utrecht. "Met deze 1.100 extra kaarten zijn we heel blij", aldus voorzitter Jan Willem van Dop. "Het belooft een fantastisch spektakel te worden op Anfield Road. Met 3500 FC Utrecht supporters in het stadion weet ons team zich maximaal gesteund."

Bron: FC Utrecht

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 21 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtPEC Zwolle
19 augustus 2018 12:15 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Wat gaat FC Utrecht komend seizoen doen?

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing