FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

‘Rotzooi’ zorgt bijna voor kater

17-09-2013

7 reacties


Eigenlijk gingen we er na rust in Vak P eens goed voor zitten. FC Utrecht leek op rozen te zitten tegen RKC en koesterde een comfortabel lijkende voorsprong. Maar zie, halverwege de tweede helft meende de Bunnik Side een duit in het zakje te moeten doen. Massaal werd ‘Koeman, neem je rotzooi mee’ gezongen en dat hebben de fans geweten. Het bleek doping voor de Rooms Katholieke Combinatie die deze verbale vernedering niet pikte. Prompt lag de aansluitende treffer achter Jeroen Verhoeven die een vrije trap van Remy Amieux verkeerd taxeerde.

Blijkbaar is de Bunnik Side hardleers. De oudere supporters op Vak P herinneren zich nog hoe overmoedige spreekkoren averechts uitpakten voor FC Utrecht. Zo voelde PSV-vedette Mateja Kezman zich gekwetst toen er beledigende teksten in zijn richting werden geroepen vanuit het supportersvak. Hij scoorde prompt twee keer op rij en trok een lange neus in de richting van de FC-fans. En we weten ook nog hoe Nourdin Boukhari in zijn eentje matchwinnaar werd voor zijn club NAC nadat hij publiekelijk was geschoffeerd door het thuispubliek in Galgenwaard.

Laat dit de les zijn van FC Utrecht-RKC. Zolang de thuisclub moeizaam de punten sprokkelt en geen enkele tegenstander anderhalf uur zijn wil kan opleggen, moeten we ons vanaf de tribune bescheiden opstellen en alle energie steken in het aanmoedigen van de eigen spelers. Ook tegen RKC was het namelijk wisselvallig in fasen van de wedstrijd. Al in de beginperiode moest Jeroen Verhoeven zijn machtige lichaam enkele keren in de strijd gooien om onheil te voorkomen. En met een reflex in de laatste minuten kon de omstreden doelman op het nippertje een sportieve kater voorkomen worden tegen de ‘rotzooi’ uit Waalwijk.

Intussen prijzen we ons gelukkig met smaakmaker Steve de Ridder die bij zijn vorige club meer als aangever te boek stond maar in Galgenwaard ineens furore maakt als goaltjesdief. Samen met jongeling Yassin Ayoub (nu wel tot man van de wedstrijd uitgeroepen) nam hij de ploeg op sleeptouw waardoor er wel roofbouw op beide spelers werd gepleegd. Spelers als Jens Toornstra en Mark van de Maarel zakten tegen RKC naar de ondergrens waardoor het evenwicht in de ploeg momenteel nog ver te zoeken is. En arrogante spreekkoren dus buitengewoon misplaatst zijn.

Hans van Echtelt
Vak P

Reacties

Bij dit bericht zijn 7 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing