FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Roorda, Derijck, Toornstra en De Ridder in beeld

28-06-2011

18 reacties


Nu Dries Mertens en Kevin Strootman FC Utrecht gaan verlaten, richt de club zich direct op de toekomst. Inmiddels heeft FC Utrecht zich officieel gemeld voor maar liefst vier spelers: Geert Arend Roorda,Timothy Derijck, Jens Toornstra en Steve de Ridder. "We anticiperen direct, want de competitie begint als snel", aldus technisch directeur Foeke Booy.

Middenvelder Geert Arend Roorda staat nu nog onder contract bij SC Heerenveen. Verdediger Derijck en middenvelder Toornstra voetballen op dit moment nog voor ADO Den Haag en aanvaller Steve de Ridder speelt bij De Graafschap. Derijck en De Ridder hebben beiden de Belgische nationaliteit. De komst van het viertal is nog niet gerealiseerd, meldt voorzitter Jan Willem van Dop. "Dat is afhankelijk van transfersommen en salarissen. We geven ons geld verstandig uit en gaan we geen absurd hoge overnamebedragen betalen. Bij FC Utrecht hebben we het salarishuis op orde, dus de wensen van deze spelers op dit gebied moeten hier absoluut in passen."

Nu Mertens en Strootman naar Eindhoven vertrekken spreekt Jan Willem van Dop spreekt van een ongekende transfer voor FC Utrecht. "Dit was niet tegen te houden", aldus Van Dop. "PSV wilde deze spelers gewoon hebben en de spelers zelf wilden ook graag de overstap maken. Nu de transfer uiteindelijk tegen onze voorwaarden is afgehandeld, zijn we blij met deze voor FC Utrecht hele grote tranfser."

Technisch directeur Foeke Booy weet ook dat het vertrek van beide bepalende spelers uit het elftal veel invloed kan hebben op het spel van FC Utrecht. "Maar als ik terugkijk op de laatste twee seizoenen, dan heb ik vertrouwen in ons scoutingapparaat. Praktisch iedere speler die is gehaald, heeft zich waar gemaakt bij FC Utrecht en was dus een voltreffer. Ook nu heb ik vertrouwen in onze scouts."

Bron: FC Utrecht

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 18 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing