FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Roomser dan de Paus

15-10-2005

0 reacties


Jaren geleden moest je op de zaterdag waarop de verkoop begon voor een uitwedstrijd meteen je kaartje kopen omdat je anders wel eens naast de pot kon piesen. Voor vele vaste volgers even wennen, maar zoals gewoonlijk went alles. Tegenwoordig is het vroeg opstaan op de zaterdag niet meer zo noodzakelijk. Steeds minder FC Utrecht supporters nemen de moeite om hun club te steunen bij uitwedstrijden. Vele supporters met mij vragen zich al tijden af waar dat toch aan zal liggen. De nieuwste hype om je te verontschuldigen dat je niet naar uitwedstrijden gaat, is de schuld geven aan de uitkaart. Je hoeft tegenwoordig de krant maar open te slaan of er zijn kenners die weten dat de uitkaartverplichting de reden is dat men nu afhaakt.

Ik begrijp dat niet. Hoe kan het zijn dat je als FC Utrecht supporter geen uitkaart hebt? Na de halve finale tegen Sparta in Rotterdam heeft toch zeker iedere FC Utrecht volger meteen het seizoen daarop een uitkaart aangevraagd??? Het zal je toch niet nog eens gebeuren dat je niet in aanmerking komt om een wedstrijd te volgen van je cluppie?

Ik kan er met mijn pet niet bij. Maar als we eerlijk zijn, is dat dan wel echt de reden dat we niet meer massaal afreizen naar uitwedstrijden? Ik moet altijd denken aan die vele collega’s die ik heb gehad in de loop der tijd, die altijd maar riepen dat ze graag naar FC Utrecht wilden gaan kijken maar dat ze niet konden omdat ze geen clubkaart hadden. Als ik dan zei dat er weer een wedstrijd op het programma stond zonder cc verplichting, dan kon men toevallig niet. Bood ik ze aan op mijn seizoenkaart extra kaarten te kopen voor ook de mooie wedstrijden, dan kwam vaak de aap uit de mouw dat ze eigenlijk toch niet zo graag naar het voetbal gingen. We schoppen als Nederlanders graag tegen dingen aan vanwege het schoppen, niet vanwege het oneens zijn met het beleid. Daarom moet ik wel eens lachen als ik weer een stukje lees hoe zielig men wel is dat hij/zij niet naar een uitwedstrijd kan.

Natuurlijk is de invoering van een uitkaartverplichting absurd en slaat de politiek zoals gewoonlijk de plank weer helemaal mis. Natuurlijk zijn er clubkaarthouders die dus echt niet aan een uitkaart kunnen komen. Deze mensen zijn wel slachtoffer van het systeem. Maar laten we wel eerlijk blijven. Tegenwoordig is er gewoon veel minder interesse in het bezoeken van uitwedstrijden. Maar niet ALLEEN vanwege de uitkaartverplichting. Want waarom was het vak bij Roda JC vorig jaar ook niet uitverkocht?

Maar goed, ik heb begrepen dat FC Utrecht naar een oplossing zoekt om ook gedurende het lopende seizoen mensen de mogelijkheid te geven de seizoenkaart op te waarderen tot uitkaart. Dat er nagedacht wordt over een uitkaart voor clubkaarthouders.

De vaste volger houdt zijn hart vast. Misschien moet er in de toekomst weer een wekker gezet worden op zaterdagmorgen. Of zal dat wel meevallen ?!?!?!

Midvoor

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing