FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Rodney Antwi tekent voor drie jaar

02-10-2014

0 reacties


Aanvaller Rodney Antwi heeft in Stadion Galgenwaard zijn eerste profcontract ondertekend. De 18-jarige flankspeler is door FC Utrecht voor drie seizoenen vastgelegd.

Antwi, een jeugdproduct van FC Utrecht, maakte dit seizoen onder trainer/coach Robby Alflen, in de thuiswedstrijd tegen Willem II, zijn debuut in het vlaggenschip van de club uit de Domstad. In de uitwedstrijd tegen Feyenoord viel de aanvaller in, om niet veel later de winnende treffer te maken; zijn eerste in de Eredivisie. Afgelopen weekend was er voor het eerst een basisplaats voor de voorhoedespeler weggelegd in het eerste elftal van FC Utrecht, dat toen tegen FC Twente speelde.

Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff van FC Utrecht is verheugd met het vastleggen van aanvaller Antwi. “Rodney is een talentvolle flankspeler, die over de specifieke kwaliteiten beschikt die je wenst te zien bij een speler voor zijn positie”, vertelt De Kruijff. “Hij heeft snelheid, kracht, een enorme drive en kan, zo bleek in De Kuip al wel, ook een doelpunt maken”, somt De Kruijff op.

Aanvaller Antwi blijft vooralsnog formeel deel uitmaken van de selectie van Jong FC Utrecht, waarvoor hij tot nu toe het gros van zijn wedstrijden dit seizoen speelde. De Kruijff: “We hebben er vertrouwen in dat Rodney de stijgende lijn die hij te pakken heeft, gaat doortrekken. In dat geval sluit ik niet uit dat hij snel, zoals Issa Kallon en Rubio Rubin dat eerder dit seizoen al deden, definitief de overstap naar het eerste elftal maakt. Het maken van die stap, dat is voor zowel ons als Rodney het doel.”

Zijn debuut in het eerste elftal van FC Utrecht en zijn doelpunt in De Kuip: twee hoogtepunten in de nog prille voetballoopbaan van Antwi. “Het tekenen van mijn contract is zeker een volgend hoogtepunt”, zegt de rappe flankspeler. “Ik ben blij met mijn eerste contract en kijk ernaar uit om vaker in het eerste elftal te gaan spelen en nog meer hoogtepunten mee te maken. En die gaan er komen, want ik heb nog niet laten zien wat ik kan. Ik heb het gevoel dat ik veel meer kan dan dat ik tot nu toe heb laten zien.”

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing