FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nl



Wachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Roda JC en FC Utrecht in evenwicht; 1-1

24-11-2010

20 reacties


FC Utrecht won al zeventien jaar niet meer bij Roda JC in de Eredivisie en aan die reeks is woensdagavond geen einde gekomen. De ploeg van Ton du Chatinier kwam op bezoek in Kerkrade halverwege de eerste helft achter na een doelpunt van Ruud Vormer. Edouard Duplan trok de stand weer gelijk uit een rebound, nadat Dries Mertens vanaf elf meter Przemyslaw Tyton vond. Met het ene punt komt Roda JC op gelijke hoogte met ADO Den Haag, de nummer zes (1-1).

Voor Roda JC was het al de vijfde wedstrijd op een rij, waarin geen overwinning werd geboekt. De laatste driepunter in de competitie dateert van 22 oktober, toen NAC Breda in eigen huis het het hoofd boog voor het team van Harm van Veldhoven. Woensdag speelden de Limburgers lange tijd prima en trof Vormer na zo'n 25 minuten spelen doel. De middenvelder, die maar zelden tot scoren kwam in zijn loopbaan, kon afronden na een combinatie door het hart van de Utrecht-verdediging.

Pa-Modou Kah was dicht bij een vergroting van die marge, maar Alje Schut bracht namens de gasten redding. Aan de overkant van het veld kwam Frank Demouge in de buurt van Tyton; de blonde aanvaller zag zijn poging echter naast het doel gaan. Toch kwam FC Utrecht terug in de wedstrijd. Davy De Fauw beging een overtreding en Mertens legde vanaf de stip aan. De Belgische middenvelder benutte de buitenkans niet, maar zag Duplan alsnog scoren.

Ricky van Wolfswinkel, op de bank begonnen omdat hij niet volledig fit was, kwam er voor het laatste kwartier nog in. De gedeeld topscorer van Nederland was nog dicht bij de winnende goal voor zijn team, maar zag zijn inzet van de lijn gehaald worden door Vormer. Ook Alje Schut vond de middenvelder op zijn weg, met een kopbal uit een hoekschop. FC Utrecht komt op 23 punten, evenveel als SC Heerenveen. Beide teams nemen nu de achtste plaats in.

Bron: voetbalzone.nl
Foto: voetbalzone.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 20 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsen



Naar boven

|

Home



Aankomende wedstrijd

FC UtrechtPSV Eindhoven
24 september 2017 12:30 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief




Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) tonyb 13pt
2 (4) De meester 12pt
3 (2) Demougze 12pt
4 (5) EAT 12pt
5 (3) Speedy 12pt
6 (6) Galgenwaard 4 Ever 10pt
7 (7) fcagbu 9pt
8 (8) Kikker 9pt
9 (9) Sjakie 8pt
10 (12) badbo13 8pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing