FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Rietveld bedwingt Mont Ventoux voor goede doel

24-08-2012

7 reacties


Op 30 juni legde Rob Rietveld na zeven jaar zijn functie als voorzitter van Stichting True Support neer. Uiteraard zullen we op een later moment nog op gepaste wijze afscheid van hem nemen, maar daar gaat dit bericht niet over.

Rob wilde, door de vrije tijd die door zijn afscheid als bestuurder zou ontstaan, zich meer gaan toeleggen op zijn andere hobby; het fietsen. Rob heeft met een paar vrienden het plan opgevat om mee te doen aan de "Ven2-4Cancer", om daarmee geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Hij wil maar liefst drie keer de Mont Ventoux bedwingen.

Het bestuur van True Support wil Rob's initiatief (zie zijn oproep hieronder) graag steunen en geeft hem daarom graag de gelegenheid de inzameling kracht bij te zetten. Er zal daarom zaterdag voor en na de wedstrijd tegen PEC Zwolle een collectebus in De Heksenketel staan om geld in te zamelen voor "Ven2-4Cancer". Wij hopen dat menigeen de collectebus weet te vinden.

Bestuur True Support

 

Word jij onze held?

Op 7 september ga ik mijn grenzen verleggen. Samen met 4 vrienden beklim ik de Mont Ventoux. Mijn uitdaging is om 3 keer naar boven te gaan. 3 keer 21 kilometer klimmen, 3 keer 1600 hoogtemeters overwinnen. Niet alleen omdat ik wil ervaren hoe het voelt om alles wat ik in me heb te moeten geven. Maar vooral om geld in te zamelen voor de strijd tegen Kanker. Veel geld....

Ven2-4Cancer is het Belgische zusje van Alpe D'huZes. Hetzelfde doel, hetzelfde 100% anti-strijkstokbeleid. Met 600 "gekken" de Kale Berg bedwingen onder het motto "Opgeven is geen optie". Omdat zij die de strijd met deze ziekte aan moeten gaan of zijn gegaan die keuze ook niet hebben. En hun naasten ook niet.
Jij kunt mij enorm helpen door een financiële bijdrage te doen voor dit zo sympathieke initiatief. Maak je bijdrage over op 1712.47.906 t.n.v. R. Rietveld eo RJG van der Wurff o.v.v. "Donatie Rob" of doneer je bijdrage in de collectebus, schrijf je naam op het formulier en help mee deze dodelijke ziekte te degraderen tot een chronische ziekte.

Op onze site www.waarfietsenwijvoor.nl vind je uitgebreide informatie. Namens mijn team Back on Track, maar nog meer namens al die mensen die direct of indirect getroffen zijn door Kanker, enorm bedankt!

Rob Rietveld

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 7 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing