FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Kruys en Van de Haar terug bij FC Utrecht

15-05-2013

2 reacties


Oud-spelers Ricky Kruys en Hans van de Haar zijn vanaf komend seizoen betrokken bij de jeugdopleiding van FC Utrecht. Dat maakte directeur Wilco van Schaik gisteren bekend op een forumavond voor supporters.

De twee gaan zich op individueel niveau in deeltijd bezighouden met de jeugd. Voormalig-aanvaller Van de Haar zal zich gaan toeleggen op het begeleiden van de spitsen.

Hans van de Haar (38) speelde in de jeugd van Elinkwijk, FC Utrecht en Ajax. In 1994 debuteerde hij voor Haarlem in het betaald voetbal. Van 2003 tot 2005 speelde hij twee seizoenen in de Galgenwaard. Hij won met FC Utrecht in 2004 de KNVB-beker. Van de Haar is volgend seizoen trainer van zondagtopklasser FC Lienden.

Rick Kruys (28) doorliep de jeugdopleiding van FC Utrecht. Hij stond te boek als een groot talent, maar slaagde er in vijf seizoen bij het eerste niet in een basisplaats te veroveren. Via het Zweedse Malmö en FC Volendam, belandde de middenvelder dit seizoen bij Excelsior. Daarnaast was hij dit jaar trainer van de B1 van V.V. De Meern, waarmee hij meteen kampioen werd. V.V. De Meern won vorige week de Rinus Michels Award voor de beste jeugdopleiding van Nederland.

Het aantrekken van de twee jeugdtrainers is onderdeel van het beleid om waar mogelijk voormalig FC Utrecht-spelers aan de club te verbinden. Van Schaik: “We kijken primair naar kwaliteit. Als iemand ook nog een verleden heeft bij FC Utrecht dan is dat een pre.”

Bron foto: FC Utrecht

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing