FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Reis naar Vreven gaat door: aanmelden kan nog

06-03-2015

5 reacties


Goed nieuws voor wie zich heeft aangemeld voor onze ledenreis naar Lommel op 4 april: er zijn voldoende aanmeldingen en de reis gaat definitief door. Voor wie zich nog niet heeft aangemeld: er zijn nog een paar kaarten over.

Op zaterdag 4 april organiseert True Support een busreis naar Lommel United, de Belgische club waar voormalig FC Utrecht-speler Stijn Vreven de trainer is. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, maar meld je snel aan, want op = op. Voor details over inschrijven: zie onderaan dit bericht.

Wie zich heeft aangemeld, krijgt eerdaags een persoonlijke bevestiging. Hierbij alvast de volgende informatie. We vertrekken 4 april stipt om 16.00 uur aan de voorzijde van stadion Galgenwaard. Naar verwachting gaan we 23.00 uur huiswaarts. In de bus kan bier en frisdrank worden gekocht. Meenemen van eigen consumpties is ook toegestaan. Vergeet niet je paspoort mee te nemen.

Busreis
Stijn Vreven (41) is tegenwoordig trainer van Lommel United dat uitkomt in de Belgische Tweede Klasse. Lommel staat tweede op de ranglijst en is dus nog volop in de race voor promotie naar het hoogste niveau. Op zaterdagavond 4 april speelt Lommel United thuis de belangrijke wedstrijd tegen Stijns oude club Dessel Sport.

True Support organiseert een busreis naar deze wedstrijd. We vertrekken om 16.00 uur vanuit Utrecht richting Lommel (35 kilometer ten zuiden van Eindhoven). In Lommel zijn we welkom voor ‘een pint’ in de Essers-kantine, het home van supportersclub Green Lions.

We onderzoeken de mogelijkheid om Stijn rond de wedstrijd te kunnen ontmoeten. Het duel in het Soevereinstadion begint om 20.00 uur. Na de wedstrijd zetten we weer koers richting Utrecht, waar ons een dag later de thuiswedstrijd tegen Ajax wacht.

De reis gaat definitief door. Kosten zijn 25 euro p.p. (bus en toegang stadion). Vol = vol, dus meld je vandaag nog aan door je naam en lidmaatschapsnummer te mailen naar info@fcufans.nl en 25 euro over te maken op rekening van Stichting True Support: IBAN NL20 RABO 0102 5553 70 o.v.v. 'Vreven'. Je ontvangt dan per mail een bevestiging.

Datum: zaterdag 4 april 2015
Vertrek: 16.00 uur voor hoofdingang Galgenwaard
Terugkomst: ca. 00.30 uur
Kosten: 25 euro p.p.

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing