FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

‘Reëel zijn en niet in paniek raken’

20-08-2013

27 reacties


Algemeen directeur Wilco van Schaik en grootaandeelhouder Frans van Seumeren roepen de supporters van FC Utrecht op de rust te bewaren. De vijfde plek van vorig seizoen heeft volgens de twee onterechte verwachtingen gewekt.

FC Utrecht staat na drie wedstrijden op de 16e plaats in de Eredivisie. In de voorronde van de Europa League werd de ploeg uitgeschakeld door het Luxemburgse FC Differdange 03. Zondag verlieten vrijwel alle supporters in de rust het uitvak in de Grolsch Veste uit protest tegen het vertoonde spel. Op sociale media gonst het van de kritiek op de clubleiding en op Van Seumeren.

Reëel zijn
“Wij moeten bij FC Utrecht wel reëel zijn. Dit kon gebeuren”, zei Frans van Seumeren gisteren tegenover Voetbal International. “Teleurgesteld zijn we wel. Zeker in het Europese avontuur, daar had ik zelf ook meer van verwacht. Dat iedereen nu hard gaat schreeuwen over FC Utrecht geeft alleen de verwachtingen maar aan. Maar dat hoort ook bij FC Utrecht.”

“We zijn nog steeds een club met schulden, een club die op weg is gezond te worden. Laten we dat niet vergeten ondanks de vijfde plaats van vorig jaar. Dit is een enorm zware uitdaging. Die gaat slagen, daar geloof ik nog steeds in. Maar het gaat onderweg ook af en toe pijn doen. Dat doet het nu, dus dan moet je dat ook ondergaan. Hoe rot dat soms ook is.”

Tijd nodig
"We moeten niet in paniek raken”, zei Wilco van Schaik gisteren bij RTV Utrecht. “We moeten vier nieuwe spelers inpassen en er zijn drie belangrijke spelers geblesseerd. We hebben tijd nodig."

 "Vorig seizoen zijn we ook slecht gestart en toen is het ook goed gekomen", zegt Van Schaik. "Maar we zullen niet wéér vijfde worden. We hebben boven onze stand geleefd." Volgens Van Schaik heeft FC Utrecht tijd nodig om de nieuwe spelers in te passen. "Achtste is het hoogst haalbare."

Van Schaik herhaalde dat er geen financiële ruimte is voor versterkingen. De club is alleen op zoek naar een vervanger van Jacob Mulenga voor het geval de spits nog vertrekt.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 27 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing