FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Recordaantal van 50.000 nieuwe donateurs KWF

18-11-2010

0 reacties


Nederland is afgelopen week massaal opgestaan tegen kanker en donateur geworden van KWF Kankerbestrijding. In de tv-show Sta op tegen kanker (AVRO) met bijbehorende campagne is in een week tijd 50.000 nieuwe donateurs geworven. De campagne ging van start voorafgaand aan de wedstrijd tegen PSV in Stadion Galgenwaard op 7 november. KWF Kankerbestrijding is zowel maatschappelijk partner van FC Utrecht als van PSV.

50.000 nieuwe donateurs is een recordaantal in de geschiedenis van KWF Kankerbestrijding. Nieuw is dat een deel van de opbrengst wordt besteed aan internationaal toponderzoek. Voorheen financierde KWF Kankerbestrijding alleen nationaal onderzoek. KWF vormt dreamteams met onderzoekers uit binnen- en buitenland om gezamenlijk op zoek te gaan naar structurele oplossingen tegen kanker.

Maar liefst 1.136.000 mensen keken afgelopen woensdag naar de indrukwekkende televisie show op Nederland 1 in samenwerking met de AVRO. Aan het eind van het programma stond de teller op ruim 35.000 nieuwe donateurs. De afgelopen week is dat aantal opgelopen tot het recordaantal van 50.000 nieuwe donateurs.

Ruben Nicolaï, presentator van het tv-programma Sta op tegen kanker sprak in de uitzending zijn droom uit om 50.000 nieuwe donateurs op te halen. Joep Verboeket, hoofd Fondsenwerving bij KWF Kankerbestrijding: "Dit onwerkelijke aantal is boven ieders verwachting waarheid geworden. Er is massaal gehoor gegeven aan de oproep om de droom van elke Nederlander om kanker geen dodelijke ziekte meer te laten zijn, waar te maken.

Philip Woldringh, hoofdredacteur AVRO Nederland 1: "Dit resultaat overtreft onze stoutste verwachtingen! Het KWF heeft het aangedurfd om met de AVRO te kiezen voor een aanpak waarbij het publiek met de harde werkelijkheid is geconfronteerd. Het doel was om iedere kijker te bewegen om zélf verantwoordelijkheid te nemen in de strijd tegen kanker en niet af te wachten. Alle betrokkenen hebben elkaar op een unieke wijze gevonden en het beste van zichzelf laten zien. Nederland heeft dat gezien en is massaal opgestaan tegen kanker.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtPEC Zwolle
19 augustus 2018 12:15 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Wat gaat FC Utrecht komend seizoen doen?

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing