FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Recordaantal bezoekers op Open dag

26-06-2011

3 reacties


Een recordaantal van 12.000 supporters bezocht zondag de Open Dag van FC Utrecht.

De presentatie van de spelersgroep en technische staf voor het nieuwe seizoen vormde uiteraard een belangrijk onderdeel van deze zomerse dag. Voordat iedereen één voor één geïntroduceerd werd op het grote podium waren er wedstrijdbeelden te zien van Mihai Nesu. Zijn acties op het beeldscherm werden met enthousiast applaus begroet door de fans. Clubarts Frank van Hellemondt ging kort in op het herstel van de Roemeen. "We moeten geduld hebben", zei hij daarover.

Nieuwe trainer Erwin Koeman maakte voor het eerst kennis met de supporters. Hij noemde de opkomst "indrukwekkend". Terwijl hij als voetballer toch wel wat gewend was. Koeman: "Mooi dat er zo vroeg in het seizoen al zoveel publiek is afgekomen op deze Open Dag." De trainer vertelde dat hij zelf als speler altijd ondervond hoe bijzonder lastig uitwedstrijden in Utrecht altijd waren. "Het moet voor elke tegenstander moeilijk zijn om een punt te pakken komend seizoen", beloofde hij de fans.

Ook de uitspraak van Michel Vorm kon op veel gejuich rekenen. "Zoals het er nu voorstaat speel ik dit seizoen bij FC Utrecht", sprak de doelman die verwacht op tijd hersteld te zijn van de blessure aan zijn hand voor de eerste competitiewedstrijd.

Er was ook dit keer weer van alles te doen rondom Stadion Galgenwaard. Zo werd de officiële FC Utrecht luchtballon, voorzien van het FC Utrecht-logo, gedoopt. Verder waren de nieuwe officiële FC Utrecht uit en thuis tenues voor het seizoen 2011-2012 voor het eerst verkrijgbaar. Veel supporters liepen al rond in het uit tenue dat een opvallende wijziging ondergaan heeft met een geheel nieuwe kleurstelling. Het was merkbaar in de voorraad. Er waren tweeduizend exemplaren beschikbaar en die waren allemaal uitverkocht.

Op het Vrumona Junior Tiger Kidsplein stonden verschillende attracties voor de allerjongste fans. Er waren optredens van verschillende artiesten, onder wie DJ Tony Junior die een remix liet horen van het nieuwe FC Utrecht clublied. Ook de sponsors van FC Utrecht (Agis, Skoda, Supradyn, Amstel) lieten de bezoekers kennis maken met hun producten. Daarnaast konden de fans tijdens rondleidingen een kijkje nemen in Stadion Galgenwaard. Het Goede Doel, de succesvolle Utrechtse combinatie van Henk Temming en Henk Westbroek, bracht het nieuwe clublied van FC Utrecht ten gehore. Deze single is te koop bij de Fanshop.

Bron: FC Utrecht

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing