FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Reactie bestuur TS op wijziging Parkeer Shuttle

01-03-2015

7 reacties


Van verschillende kanten hebben wij verbaasde en kritische reacties ontvangen op de door FC Utrecht gewijzigde vertreklocatie van de zogenoemde Parkeer Shuttle. Ook wij zijn zeer verrast door de deze week gedane mededeling en vandaag al doorgevoerde wijziging.

Tijdens een recent overleg is ons medegedeeld dat de Universiteit Utrecht (UU) het liefst heeft dat er gebruik gaat worden van de parkeergarage en dat de UU om die reden het parkeren op de ‘huidige’ plek ontmoedigt door de slagboom per auto open en dicht te doen. Deze parkeermogelijkheid zou echter wel blijven bestaan.

True Support heeft in dat overleg aangegeven dat het handig zou zijn om de supporters alvast te informeren via een flyer die uitgedeeld zou kunnen worden bij het oprijden van de parkeerplaats. Wij adviseerden in die flyer toe te lichten dat het mogelijk zou blijven om die parkeergelegenheid te gebruiken, maar dat het telkens moeten openen van de slagboom extra tijd kostte. Ook konden supporters gewezen worden op een alternatief, dat dan wel geld zou kosten.

FC Utrecht vond dit een goed idee en zou dit oppakken. Daarnaast is door FC Utrecht gevraagd om mee te denken over alternatieve parkeermogelijkheden. True Support heeft in dat kader het parkeerterrein van Fortis en de parkeergarage van het Provinciehuis te Rijnsweerd aangedragen. Ook dit vond FC Utrecht een goed idee en men zou ook dit gaan bekijken.

Vervolgens is FC Utrecht, zonder terugkoppeling of verder overleg, afgelopen vrijdag met de mededeling gekomen over de gewijzigde locatie. We zullen dit bij FC Utrecht aankaarten, want we zijn ons er uiteraard van bewust dat de nieuwe voorziening weer extra kosten voor supporters betekenen.

Bestuur True Support

----------------------------------------------------------------

Reactie FC Utrecht:

Afgelopen week hebben we op de club een spoedoverleg gehad omdat de situatie op de Padualaan dermate kritiek was m.b.t. de verkeersveiligheid dat we direct een alternatief moesten aanbieden. De door True Support opgegeven suggesties zijn in onderzoek maar tot op heden is dat nog geen optie.

De P&R garage kost inderdaad geld waarbij FC Utrecht op dit moment geen voordeel heeft van deze constructie, we blijven nog steeds gratis bussen leveren voor de Shuttle. Bezoekers hebben dus zelf de keus om te parkeren voor 5 euro per auto en gratis vervoer naar het stadion te krijgen of gratis te parkeren op de Padualaan maar dan zonder Shuttle service.

We gaan vandaag op beide locaties een informatiebrief uitreiken en mensen doorverwijzen. Uiteraard houden we dit onderwerp op de agenda. Excuses voor het feit dat we dit niet rechtstreeks hebben teruggekoppeld.

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 7 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing