FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Ramselaar tekent vierjarig contract

17-09-2015

3 reacties


FC Utrecht heeft Bart Ramselaar beloond met een nieuwe verbintenis. De 19-jarige middenvelder uit Amersfoort, die dit seizoen alle duels van FC Utrecht in de Eredivisie aan de aftrap stond, heeft een contract getekend dat hem tot de zomer van 2019 aan FC Utrecht verbindt.

“Bart heeft enorm veel potentie en laat dat nu ook zien op het hoogste niveau”, zegt Technisch Manager Erik ten Hag, over het jeugdexponent van FC Utrecht dat een stormachtige ontwikkeling doormaakt. “Hij is nog jong, moet nog veel leren. Maar, dat hij over een grote dosis voetballend vermogen beschikt, mag duidelijk zijn. We zijn erg blij dat we hem langer hebben kunnen binden en hij bij FC Utrecht succesvol wil worden.”

De talentvolle voetballer zelf is trots. “Het is fantastisch dat mij de gelegenheid wordt geboden om voor vier jaar te tekenen bij mijn club, want dat is FC Utrecht”, zegt Ramselaar, die dit seizoen in vijf competitieduels tweemaal doel trof. “Als je in de opleiding speelt, kijk je uit naar het moment dat je in het eerste elftal mag spelen. In volle stadions. Dat maak ik nu mee, dat is geweldig. Daar geniet ik met volle teugen van.”

Net als Sean Klaiber, die uit Nieuwegein komt, is Bart Ramselaar een zelfopgeleide speler uit de provincie die een plaats in het eerste elftal heeft afgedwongen. “Dat is het resultaat van scouting en opleiding”, weet Ten Hag. “Je streeft ernaar jongens vroegtijdig in te laten stromen om hen vervolgens te ontwikkelen naar het gewenste niveau. Dat we daar steeds vaker in slagen, is een compliment naar onze organisatie én de jongens in kwestie. We investeren relatief veel in onze academie en dan is het fijn om te zien dat dit zijn vruchten afwerpt in de vorm van doorstroming van talenten naar het eerste elftal.”

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing