FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Pronk en Ultee langer bij FC Utrecht

24-04-2013

0 reacties


FC Utrecht heeft de doorlopende contracten van Robin Pronk en Sjors Ultee opengebroken en verlengd. Pronk tekende een contract tot de zomer van 2015. In deze verbintenis is een optie opgenomen om nog drie seizoenen langer met elkaar door te gaan. Ultee tekende tot de zomer van 2016.

Continuïteit 
Met het openbreken en verlengen van de verbintenissen van Pronk en Ultee wordt een stuk continuïteit gewaarborgd binnen de FC Utrecht Academie. “Robin en Sjors zijn kwaliteitstrainers die beschikken over de kwaliteiten om spelers daadwerkelijk beter te maken”, prijst Hoofd Opleidingen en Technisch Manager a.i. Henny Lee de beide jeugdtrainers. “Deze trainers verrichten uitstekend werk, hebben het vermogen om talent optimaal te laten ontwikkelen en hebben uitstekende inbreng als het gaat om het verder ontwikkelen van onze academie naar het gewenste topniveau. Robin en Sjors hebben daarbij een positieve invloed op de overige trainers, waarover wij ook heel tevreden zijn.”

Kwaliteit
Pronk en Ultee beschikken beiden over eigen individuele kwaliteiten, meent Lee. “Robin heeft oog voor detail, weet hoe het is om een team te smeden. Hij weet wat er nodig is om jongens te leren wat winnen is. Sjors is een pedagogisch onderlegde trainer die heeft laten zien het talent aan de onderkant van onze academie te kunnen ontwikkelen. Hij krijgt nu de kans om dit ook aan de bovenkant van de academie te doen. Hiertoe heeft hij zich ook ingeschreven voor de cursus TCI Jeugd”, aldus de Hoofd Opleidingen en Technisch Manager a.i.

Vertrouwen
Robin Pronk had de voorbije twee seizoenen FC Utrecht O19 onder zijn hoede en is ook komend seizoen verantwoordelijk voor dit elftal. Ook gaat hij Ab Plugboer assisteren bij Jong FC Utrecht, zoals hij dat eerder deed bij Jean Paul de Jong. “Ik zie veel positieve ontwikkelingen bij de club en met name bij de academie”, zegt Pronk. “Met een goede visie wordt inhoud gegeven aan de opleiding. Dat blijkt enerzijds uit de resultaten en anderzijds uit het feit dat steeds meer jeugd op de deur klopt van het eerste elftal. Het feit dat FC Utrecht de samenwerking wil verlengen, geeft mij een positief gevoel van waardering voor mijn inbreng en mijn kwaliteiten.”

Sjors Ultee, die in het seizoen 2013/2014 de leiding krijgt over FC Utrecht O16, is verheugd met zijn nieuwe verbintenis bij FC Utrecht. “Ik ben erg trots op het vertrouwen dat FC Utrecht uitspreekt met het opnieuw openbreken en verlengen van mijn contract”, zegt de 25-jarige Ultee. “Een ander team, meer betrokkenheid bij het eerste elftal en het feit dat ik tevens Coördinator Middenbouw wordt, maken het voor mij een uitdagende functie bij de club. Ik sta met veel plezier op het veld en ben ervan overtuigd dat dit ook de komende jaren het geval zal zijn."

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing