FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Programma van de Open Dag

11-07-2014

5 reacties


Op 20 juli aanstaande is de Open Dag van FC Utrecht. Vanzelfsprekend zijn wij met onze eigen True Support Party Tent vertegenwoordigd. In de loop van de komende week volgt daar nog berichtgeving over.

De invulling van de Open Dag als geheel begint ook steeds meer vorm te krijgen. FC Utrecht publiceerde op de clubwebsite een artikel over de invulling. Dat artikel tref je hieronder integraal aan.

'Het programma van de Open Dag van FC Utrecht krijgt steeds meer vorm. Er staan op zondag 20 juli bij Stadion Galgenwaard, naast natuurlijk de spelerspresentatie, tal van leuke activiteiten en optredens op de rol.

Spelerspresentatie
De presentatie van de spelers van FC Utrecht, één van de hoogtepunten van de Open Dag, begint op zondag 20 juli om 14.45 uur. Onder anderen de aanwinsten Willem Janssen, Ramon Leeuwin, Danny Verbeek, Ruud Boymans, Chris Kum, Anouar Kali en Nacer Barazite worden dan aan het publiek voorgesteld, waarna de voltallige selectie en begeleidingsstaf op het plein rondloopt voor het uitdelen van handtekeningen. Hét moment om mooie FC Utrecht-selfies met de spelers te scoren!

Muzikale omlijsting
Met de muzikale omlijsting van de Open Dag zit het wel weer snor, dit jaar. De muziek wordt verzorgd door DJ Patrick Keijzer en er zijn optredens van de artiesten Mitchell van Essen, Kees Neerings, Ronnie van Bemmel, Michiel Ruijter, Martin van Doorn, Zanger Jim, Rik Hoogland, Danny Temming en Michael Oomen. Zij gaan er een onvervalste Utrechtse middag van maken op het voorplein van Stadion Galgenwaard.

Activiteiten
Op dat plein zijn is er vertier voor jong en oud. Er is een Zumba-workshop, er zijn dansoptredens van dansgroep Stardance, er is een caviarace en bezoekers met balgevoel kunnen hun slag slaan bij het cabrioschieten. De supportersverenigingen zijn natuurlijk ook van de partij en dat geldt ook voor de spelersbus, die tijdens de Open Dag van binnen en buiten bekeken kan worden. Uiteraard ontbreken ook Tiger en Tigergirl niet en doen zij, samen met de jongste fans, leuke spelletjes zoals Bossa Ball, sweeper en Mega Ball én kan er lekker gestraatvoetbald worden op de veldjes van Burger King.

Shirts verkrijgbaar
Ook verkrijgbaar tijdens de Open Dag: dé nieuwe wedstrijdtenues van FC Utrecht!

Wedstrijd na Open Dag
Aansluitend op de Open Dag, die om 16.00 uur is afgelopen, speelt het vlaggenschip van FC Utrecht een oefenwedstrijd in Stadion Galgenwaard. De Schotse ploeg Dundee United is op zondag 20 juli vanaf 17.00 uur de tegenstander van FC Utrecht. Kaartjes voor die wedstrijd kosten 5 euro per stuk. Meer informatie over de kaartverkoop voor FC Utrecht – Dundee United vind je HIER.'

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing