FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Praktische informatie Open Dag

08-07-2016

0 reacties


Hij staat voor de deur: de FC Utrecht Open Dag van 2016. Die is zondag en duurt van 12.00 tot 17.00 uur. De locatie? Ach, hoe kan het eigenlijk ook anders: Stadion Galgenwaard.

Drink voldoende
Het wordt lekker weer zondag. Zorg ervoor dat je voldoende (water) drinkt en niet te lang in de zon staat. Je kunt drankjes afrekenen met contant geld en je FC Utrecht Betaalkaart; daar staat misschien nog wel tegoed op van afgelopen seizoen. Je kunt de FC Utrecht Betaalkaart online opwaarderen of dat doen bij het servicepunt tijdens de Open Dag. Kies je voor dat laatste, wees je dan wel bewust van mogelijke lange wachtrijen.

Vervoer
Je kunt met de auto naar de Open Dag komen en betaald parkeren in Q-Park Galgenwaard of een plekje zoeken op de parkeerplaats van SV Kampong. Zeker zo handig is het om, indien mogelijk, te voet, met de fiets of met het Openbaar Vervoer te komen. Let op: de FC Utrecht Shuttle vanuit P+R De Uithof rijdt niet tijdens de Open Dag.

Nieuwe tenues voor actieprijs
Een shirt, broekje én sokken voor 75 euro. Dat is de Open Dag-actieprijs van de nieuwe thuis- en uittenues. De tenues zijn verkrijgbaar bij de Fanshop-stand.

Rondleidingen tot 14.45 uur
Tijdens de Open Dag van dit jaar kun je aansluiten bij een rondleiding door Stadion Galgenwaard. Om de plusminus twintig minuten gaan er van 12.00 tot 14.45 uur rondleidingen van start. Het startpunt van de rondleidingen is naast de Fanshop-stand.

Actuele informatie via @fcutrecht
Actuele informatie over de Open Dag kun je tijdens het evenement tot je nemen via Twitter. Via dat kanaal houdt FC Utrecht zijn volgers doorlopend op de hoogte van actualiteiten. Volg FC Utrecht op Twitter.

True Support
De stand van True Support vind je net als vorig jaar tegenover die van Opel, met de rug naar het fietspad. Kom gezellig langs voor een praatje, om lid te worden of om het nieuwste magazine in ontvangst te nemen.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing