FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

“Ploegen stellen zich op ons in”

02-11-2012

1 reactie


FC Utrecht speelt zaterdagavond tegen Willem II. De promovendus verzamelde zes punten uit tien gespeelde wedstrijden. Daarmee staat Willem II op de zeventiende plaats in de Eredivisie. FC Utrecht doet het op de ranglijst een stuk beter. Na tien wedstrijden staat de ploeg van Jan Wouters gedeeld vierde. Door het slechtere doelsaldo is FC Utrecht daardoor terug te vinden op de zesde plaats.

"Maar de klassering van Willem II betekent niet dat zij niet goed voetballen", zegt trainer/coach Jan Wouters. "Kijk naar de wedstrijd die zij bij PSV speelden. In Eindhoven kwamen ze met 0-2 voor. Het is een ploeg die goed kan voetballen. Zeker als de Tilburgers de ruimte krijgen. Ze willen voor elkaar werken en dat maakt Willem II een hechte ploeg."

Ongeslagen
In Tilburg verdedigt FC Utrecht de ongeslagen uitstatus van dit seizoen. "Willem II speelt thuis, dus zij zullen iets willen laten zien aan het thuispubliek. Ik verwacht een duel met strijd en met een compact spelend Willem II", zegt de Utrechtse trainer die steeds vaker merkt dat tegenstanders zich aan FC Utrecht aanpassen. "Onze tegenstanders menen met compact spel ons te kunnen bestrijden. Neem Vitesse en FC Groningen die tegen ons vooral op hun eigen helft speelden en wachten op een uitbraak. Dat ploegen zich op ons spel instellen, zegt wel iets. Het betekent dat we goed bezig zijn, maar we zijn er nog lang niet", aldus Jan Wouters.

Ruim 400 supporters reizen mee naar het duel in Tilburg. Ook tegen ADO Den Haag gingen veel supporters mee om het team te steunen. "Dat is prachtig", zegt Wouters. "Dat is ook een teken dat FC Utrecht steeds meer leeft bij onze aanhang. De steun van supporters in uitwedstrijden is belangrijk voor ons. Ze kunnen dat laatste zetje geven wat je soms als ploeg nodig hebt."

Blessures
FC Utrecht beschikt over een zo goed als complete selectie. Alleen Edouard Duplan, die herstelt van een knieoperatie, en Marcus Nilsson ontbreken. Nilsson viel afgelopen maandag tijdens de wedstrijd van Jong FC Utrecht uit met een hersenschudding. Yassin Ayoub is nog niet wedstrijdfit.

Rechtstreeks verslag
De wedstrijd tegen Willem II in Tilburg begint zaterdag om 19:45 uur in het Koning Willem II Stadion. Ben je niet in de gelegenheid om de wedstrijd bij te wonen, maar wil je toch op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Tilburg? Volg dan het live-verslag van de wedstrijd op Twitter: www.twitter.com/fcutrechtmatch
www.fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing