FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Pittige ochtendtraining op trainingskamp

18-07-2012

0 reacties


Het team van trainer/coach Jan Wouters heeft een stevige eerste dag op het trainingskamp in Hoenderloo gehad. Op het trainingsveld van v.v. Loenermark werkte de selectie een pittige ochtendtraining af. De trainingsdag begon met de felicitaties voor trainer Jan Wouters. Hij vierde dinsdag zijn 52ste geboortedag.

De selectie werd verdeeld in vier groepen en speelde onderling vijf-tegen-vijf. De beleving van de spelers was groot tijdens de onderlinge partijen, daardoor kregen zij het regelmatig aan de stok met de scheidsrechters Robby Alflen en Pim Koolwijk. "Het was pittig, maar dit soort trainingen zijn prettiger dan de hele training lopen", zegt Jacob Mulenga. "Ik zat met de partijspelen in een goed team, we hebben alle potjes gewonnen. Dan ben je niet zo bezig met vermoeidheid. Maar nu voel ik het wel een beetje."

Pielkwartier
Na de lunch en een aantal uren rust op de kamer vertrok de selectie weer naar Loenen voor de tweede sessie. Na het warmlopen volgde een tactische training waarbij geconcentreerd naar de trainers werd geluisterd. Daarna volgde het ‘pielkwartier', zoals Cedric van der Gun het noemde. "Gewoon lekker overschieten over een meter of dertig en een beetje op doel schieten", zegt de aanvaller die het pielen aan zich voorbij liet gaan. Hij gaf de voorkeur aan het geven van rust aan zijn achillespees waar hij een beetje last van had.

Aan de andere zijde van het trainingsveld werkten spelers af op het doel waarin de keepers Erik Cummins, Robbin Ruiter en Jeroen Verhoeven de ballen tegen probeerden te houden. De verliezer moest zich tien keer opdrukken. Vooral tijdens de middagtraining werd er veel gelachen en onderling gedold, wat de goede sfeer op het trainingskamp illustreerd.

Het trainingskamp van FC Utrecht in Hoenderloo duurt tot zaterdag. Ter afsluiting spelen FC Utrecht en Almere City FC een oefenwedstrijd op het hoofdveld van v.v. Loenermark in Loenen (Gld.).

Bron: fcutrecht.nl
foto: FCUPhoto/F. Zilver

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing